Hoe je Computer scannen met Oshi Defender

 

Oshi Defender wordt beschouwd als één van de beste anti-malware tools momenteel beschikbaar. Gebruikers houden ervan, vanwege zijn leuke gebruiker interface en het feit dat dit tool tot 99% van alle bestaande Malware kan detecteren.

Als je meer wilt te weten komen over de specifieke eigenschappen neem dan een kijkje op ons Oshi Defender Anti-Malware review.

De Computer Scannen met de OSHI Defender Anti-malware

  1. Open de App en voer de scan uit. Zoals we hierboven vermelden, is het OSHI Defender Anti-malware tool is zeer goed ontworpen, daarom moet je enkel het programma openen en op de grote ronde knop met titel “Snelle Scan” klikken. Zie onderstaande afbeelding.
  2. Wacht tot het programma de scan voltooid heeft. Je kan zien hoe OSHI Defender alle mappen op je computer scant en wachten tot dit voltooid is.
  3. Scan resultaten. Zodra de scan voltooid is, krijg je de resultaten te zien. Het programma toont alle bestanden die mogelijk een bedreiging vormen voor de veiligheid van je systeem.
  4. Omgaan met de dreigingen. Je moet selecteren wat je wil dat er gedaan wordt met de kwaadaardige bestanden. Klik gewoon op het alarm icoon en selecteer verwijderen, in quarantaine plaatsen, negeren of het bestand uitsluiten. Je mag echter nooit kwaadaardige bestanden negeren, dus verwijder ze of als je niet zeker bent of het bestand kwaadaardig is, plaat het in quarantaine.
  5. Beheren van de bestanden in quarantaine. Als je bestanden in quarantaine hebt geplaatst, vind je deze terug in de Quarantaine sectie in het linker menu. Ze kunnen later herstelt of verwijderd worden.

Dat is alles. De scan is voltooid en alles wat je moet doen is klikken op de “Los je problemen nu op” knop om het proces te beëindigen en de virussen permanent te verwijderen.

OSHI Defender Instellingen

Deze toepassing heeft wat instellingen die aangepast kunnen worden volgens je persoonlijke noden. Hier een snel overzicht:

  1. Selecteer taal. OSHI Defender gebruiken is makkelijk en je kan kiezen uit tientallen verschillende talen.
  2. Selecteer beveiligingsniveau. Zoals je ziet op onderstaande afbeelding, zijn er drie verschillende beveiligingsniveaus waaruit je kan kiezen: laag, medium en hoog. De keuze is aan jou. We raden aan om ze allemaal te proberen en te kijken welke het beste past bij jouw noden.
  3. Cloud scanner. OSHI Defender heeft een cloud scanner eigenschap en we raden je ten stelligste aan deze te gebruiken. Het is standaard ingeschakeld dus hoef je geen extra wijzigingen aan te brengen.
  4. Algemene instellingen. Er zijn wat algemene instellingen, zoals het automatisch opstarten van de toepassing bij het starten van je systeem en dergelijke. Gebruik deze zoals je wil.