“Update Windows 8 Drivers” Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Hebt u een popup ontvangen met de boodschap “Update Windows 8 Drivers” tijdens het browsen? Het bericht zegt dat u uw Windows 8 drivers moet updaten, maar deze boodschap is vals. Het is eigenlijk een gevolg van een browserextensie zoals bijvoorbeeld LinkSide, SavingsBull en dergelijke. Deze software werd mogelijks in uw browser geïnstalleerd terwijl u andere gratis applicaties hebt gedownload van het internet. Klik zeker niet op de “Update Windows 8 Drivers” popup. Zorg er ook voor dat u de browserextensie die dit veroorzaakt, van uw computer verwijdert. De gemakkelijkste manier om dit te doen is het scannen van uw computer met een betrouwbaar anti-spyware programma zoals Spyhunter, Malwarebytes of Stopzilla.

Over de “Update Windows 8 Drivers” popup

De “Update Windows 8 Drivers” popup kan opduiken in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome browsers. Het lijkt op een doodgewoon bericht over een update en daarom geloven vele gebruikers dit. Dit is wat het bericht te melden heeft:

Update Windows 8 Drivers

 PC Driver Kit analyseert uw computer voor alle drivers die moeten geüpdatet worden

 Vermijdt Zwakheden

 Vermindert crashes en zorgt voor een optimale browserervaring

 Automatische Updates

Maar als u op deze popup klikt, staat u toe dat potentieel ongewenste programma’s aan uw computer worden toegevoegd. Dit is hoe adware, browser plug-ins en dergelijke worden gedistribueerd. Daarom klikt u dus best nooit op deze popup. Wees u ervan bewust dat dit update-bericht in sommige gevallen u ook kan aanraden om andere programma’s te updaten, zoals Java, Flash Player en meer. Wees zeer voorzichtig met zulke berichten. Zorg ervoor dat u updates voor uw programma’s steeds van officiële bronnen verkrijgt. Klik dus niet op willekeurige berichten, want ze kunnen nep zijn.

Distributiemethodes van de “Update Windows 8 Drivers” popup

De adware die de “Update Windows 8 Drivers” popup genereert, wordt steeds gebundeld met verscheidene gratis applicaties. U kan het op uw computer installeren wanneer u er niet van op de hoogte bent, bijvoorbeeld tijdens het downloaden van een PDF-maker, een mediaspeler of een gelijkaardig programma. Wanneer u nieuwe software installeert, sla dan geen stappen over in het installatieproces zonder alle bijhorende informatie te lezen. Als u opmerkt dat er al opties voor u werden aangevinkt, verwijder deze dan als ze het hebben over additionele programma’s of onduidelijke aanpassingen aan bijvoorbeeld uw browser.

Volg de instructies hieronder om de “Update Windows 8 Drivers” popup van uw computer te verwijderen. U zal alle programma’s moeten verwijderen die gerelateerd zijn aan deze valse update. Het is ook niet altijd even gemakkelijk om deze manueel op te sporen, daarom is het een goed idee om betrouwbare anti-spyware te gebruiken.


Automatische tools “Update Windows 8 Drivers” popup verwijderen

 

Andere hulpmiddelen

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes’ Anti-Malware
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals “Update Windows 8 Drivers” Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe “Update Windows 8 Drivers” popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals “Update Windows 8 Drivers” popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder “Update Windows 8 Drivers” popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan “Update Windows 8 Drivers” popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan “Update Windows 8 Drivers” popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top “Update Windows 8 Drivers” popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan “Update Windows 8 Drivers” popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast “Update Windows 8 Drivers” popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan “Update Windows 8 Drivers” popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top “Update Windows 8 Drivers” popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan “Update Windows 8 Drivers” popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met “Update Windows 8 Drivers” popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe “Update Windows 8 Drivers” popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou “Update Windows 8 Drivers” popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top “Update Windows 8 Drivers” popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij “Update Windows 8 Drivers” popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met “Update Windows 8 Drivers” popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 
 
november 19, 2014 21:39, december 1, 2014 12:11
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *