“Your Hard drive will be DELETED” pop-up - Hoe te verwijderen?

 

De “Your Hard drive will be DELETED” pop-up is een gefabriceerd bericht van misdadigers, die zeggen dat je apparaat aangevallen wordt door een Zeus virus. Dit is niet waar, hoewel amateurs het kunnen zien als een echt aanbod om te helpen. Eigenlijk mag j nooit pop-ups vertrouwen, zeker deze niet die eruitzien alsof ze echt bezorgd zijn om je apparaat en je aanbieden een hulplijn te bellen voor verdere assistentie. Deze “Your Hard drive will be DELETED” pop-up wordt zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een Trojaan of een adware op je systeem. Vervalste beweringen zijn niets om je zorgen over te maken: dit is enkel een truc om je aandacht af te leiden van de echte beveiliging problemen op je systeem. Er kunnen een paar varianten zijn van de “Your Hard drive will be DELETED” pop-up en deze kunnen een verschillend telefoonnummer bevatten. Het kan 1-855-999-9246, 1-877-511-2830 of een ander nummer zijn, je moet dit volledig negeren.

Over de “Your Hard drive will be DELETED” pop-up

De “Your Hard drive will be DELETED” pop-up kan, in vele gevallen, een onwelkome gast zijn tijdens je online activiteiten. Technische scams storen je online ervaring en vergrendelen soms het scherm zodat je niet verder kan gaan met je activiteit. De reden achter dit steeds opnieuw opduikend bericht is een Trojaan op je apparaat. Deze toepassingen gebruiken stiekeme technieken om apparaten te infiltreren en willen de jackpot winnen: persoonlijke informatie en een verdere invasie van je privacy. Technische scams die aan onvermoedende slachtoffers gericht worden opteren echter voor het verkopen van beveiliging software die op geen enkele manier voordelen biedt aan de persoon die het koopt. Waarom? Meestal, omdat deze in pop-ups geadverteerde toepassingen niet efficiënt genoeg zijn. Ze herstellen beveiligingsproblemen die eigenlijk niet bestaan: wat zou jij over zo’n programma zeggen?

Neem nooit contact op met de voorziene hulplijnen. Als je contact opneemt met 1-855-999-9246 of 1-877-511-2830, zal je een ingestudeerde reclame boodschap te horen krijgen om een bepaald programma aan te prijzen. Volg zulke raadgevingen niet en vertrouw er nooit op dat de door hen aanbevolen software ook echt zal waarmaken wat er verkondigd werd. Je computer is in orde en het Zeus virus zorgt niet voor problemen. En zelfs al zou dat wel zo zijn, de pop-up weet dit niet en doet deze beweringen blindelings in de hoop dat je erin trapt. De enige geschikte manier om voor je apparaat te zorgen en de “Your Hard drive will be DELETED” pop-up te verwijderen is het gebruiken van krachtige anti-malware tools.

WAARSCHUWING!

Je harde schijf zal worden GEDELETE als je deze pagina sluit. Je hebt een ZEUS virus! Gelieve de Technische Help Desk te contacteren. Bel gratis: 1-855-999-9246 om dit proces te stoppen

Ben je zeker dat je deze pagina wilt verlaten?

0x000314CE VIRUS_DETECTED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS

Harde Schijf Veiligheid Delete Begint In 4:36

Om het deleten van de harde schijf te STOPPEN bel: 1-855-999-9246

FOUTCODE: 0x000314CE

Contacteer de technische support gratis: 1-855-999-9246

Om dit proces onmiddellijk recht te zetten en data verlies te vermijden

De distributiemethodes van de “Your Hard drive will be DELETED” pop-up

Trojanen kunnen zich verbergen onder schijnbaar onschuldige namen. Tijdens het downloaden van een update, kan je eigenlijk een parasiet toevoegen aan je systeem (wat natuurlijk een zeer slecht idee is). Vermijd het verkrijgen van software of updates van bronnen die op de één of andere manier onbetrouwbaar of bizar zijn. Haal je software enkel van bij officiële verdelers. Daarnaast kan een adware infectie ook gedownload worden met gratis toepassingen. Om te genieten van een veiliger apparaat, moet je kiezen voor de geavanceerde/aangepaste installatiemethode. Deze kleine beslissing zal je geschikter doorheen de Setup Wizard leiden en je de extra bagage die kan meekomen met een gratis programma tonen.

Als je te maken hebt met de “Your Hard drive will be DELETED” pop-up en je systeem wordt vergrendeld, herstart dan je pc in Veilige modus. Je vindt hiertoe een handleiding in de geschikte sectie hierboven. Zodra je het apparaat herstart hebt, voer je een volledige systeemscan uit met een anti-malware tool. Als je er geen hebt, raden we je aan om Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te proberen.


Automatische tools “Your Hard drive will be DELETED” pop-up verwijderen

 

Andere hulpmiddelen

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes’ Anti-Malware
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals “Your Hard drive will be DELETED” pop-up en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe “Your Hard drive will be DELETED” pop-up te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals “Your Hard drive will be DELETED” pop-up installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder “Your Hard drive will be DELETED” pop-up van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan “Your Hard drive will be DELETED” pop-up en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan “Your Hard drive will be DELETED” pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top “Your Hard drive will be DELETED” pop-up verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan “Your Hard drive will be DELETED” pop-up. Klik op het icoon met de prullenbak naast “Your Hard drive will be DELETED” pop-up of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan “Your Hard drive will be DELETED” pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top “Your Hard drive will be DELETED” pop-up verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan “Your Hard drive will be DELETED” pop-up of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met “Your Hard drive will be DELETED” pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe “Your Hard drive will be DELETED” pop-up verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou “Your Hard drive will be DELETED” pop-up van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top “Your Hard drive will be DELETED” pop-up verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij “Your Hard drive will be DELETED” pop-up. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met “Your Hard drive will be DELETED” pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

“Your Hard drive will be DELETED” pop-up schermafbeeldingen

 
     

About the author

 
november 20, 2016 21:19, november 20, 2016 21:19
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *