Amisites.com virus - Hoe te verwijderen?

 
UAB DIGIMA

De Amisites toepassing wordt geassocieerd met NueSearch, het zijn beide browser hijackers. Hijackware is griezelige malware die stiekem je pc binnensluipt, zich er thuis voelt en wijzigingen aanbrengt zonder de toestemming van de gebruiker.

Over de Amisites Browser Hijacker

Deze browser hijacker gijzelt je standaard startpagina, nieuw tabblad, zoekmachine en hij leid je in de plaats ervan om naar amisites.com telkens je de browser start. Deze browser extensie kan wijzigingen aanbrengen in Mozilla, Explorer, Safari, Chrome en andere browsers. Als je een zoekopdracht uitvoert met amisites.com, zal het je omleiden naar Google zoekresultaten in een nieuw tabblad. Dit is typisch voor nep zoekmachines. Deze omleidingen zijn, feitelijk, het basisprincipe van rogue zoekmachines, het onderscheidt hen van de legitieme. Je zal nooit merken dat Google, Yahoo of Bing je omleiden naar een andere zoekmachine. Frauduleuze zoekmachines zoals Amisites genereren zelf geen zoekresultaten, ze verwerken enkel gesponsorde sites van derden in de resultaten van echte providers.

Het promoten van de inhoud van derden gaat zo ver dat zelfs de legitiem sites die getoond worden door Google een kwaadaardige code geïnjecteerd krijgen waardoor ze advertenties van derden tonen. Hun normale adverteerders worden geblokkeerd. Daarom kan je dus foutief veronderstellen dat de advertenties toebehoren aan de site die je bezoekt. Dit kan gebeuren op e-commerce platformen zoals Amazon of eBay en kan resulteren in jij, die nep goederen koopt. Aangezien de door de Amisites add-on getoonde advertenties, alsook het domein dat het promoot, dubieuze inhoud van derden bevatten, welke in veel gevallen misleidend is, is het niet veilig erop te klikken of ze te bezoeken. Bovendien gebruikt deze plug-in tracking tools om je online activiteiten te traceren. Later wordt de verzamelde data verkocht aan derden. Daarom krijg je deze zogenaamd ‘‘inheemse’’ advertenties te zien op Amazon (en overal).

Hoe infecteert de Amisites Browser Hijacker je computer?

Host programma’s, zoals Flash Players, PDF Creators, etc., bevatten bijkomende apps zoals de Amisites browser hijacker. De Geavanceerde/Aangepaste installatie kan de setup van zulke apps een halt toeroepen. Je kan jezelf beschermen tegen de installatie van POT (potentieel ongewenste toepassingen) door de setup wizard op deze modi in te stellen. Dan, zal je in staat zijn om elle vinkjes naast de ongewenste programma’s te verwijderen. Lees bovendien ook de EULA (Gebruikersovereenkomst). En zoals je misschien reeds weet, vermijdt je beter domeinen zoals spelletjes, gokken en porno.

Spyhunter, Reimage of Malwarebytes is de nummer 1 oplossing als je te maken hebt met malware infecties als de infiltratie van de Amisites POT. Download, installeer en voer één van deze scanners uit en je kan er zeker van zijn dat je systeem schoon en veilig is. Voor het handmatig verwijderen van de Amisites browser hijacker volg je onderstaande instructies.


Automatische tools Amisites.com virus verwijderen

 

Andere hulpmiddelen

 
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
  0   0
    Hitman Pro
 
Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Amisites.com virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Amisites.com virus

 Hoe Amisites.com virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Amisites.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 1. Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
 2. Kies Verwijder Programma;
   
   
 3. Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Amisites.com virus en gerelateerde parasieten als Het Websearch.search-mania.info virus , Searchqq.com Virus , Search-armor.com virus , Nuesearch.com virus .
   
 4. Klik op de Verwijder knop.
   
 5. In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
 6.  

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Amisites.com virus van uw browsers

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Amisites.com virus opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 1. Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
   
 2. Open het tabblad Snelkoppeling;
   
 3. Verwijder het onderdeel Amisites.com virus uit het doelveld.

  Top Hoe Amisites.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 1. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
   
 2. Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
   
 3. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
   
 4. Selecteer Beheer zoekmachines.
   
 5. Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
   
 6. Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 7. Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
   
 8. Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
 9. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer instellingen en klik op Beheer zoekmachines.
   
 10. Verwijder kwaadaardige zoekwebsites in een nieuw Zoekmachines scherm.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Amisites.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 1. Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
   
 2. Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
 3. Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Amisites.com virus te verwijderen van Firefox:

 1. Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
   
 2. Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Amisites.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
   
 3. Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
   
 4. Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
   
 5. Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 6. Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 7. Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 8. Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.  
 9. Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties -> Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
   

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Amisites.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 1. Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
 2. Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
 3. Klik op de Reset Firefox knop.
 4. Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
   

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Amisites.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 1. Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 3. Verwijder de Amisites.com virus van de lijst.

Hoe Amisites.com virus te verwijderen van IE 11:

 1. Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) -> Beheer Add-ons.
    
 2. Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Amisites.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
   
 3. Selecteer Zoekmachines.
   
 4. Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
   
 5. Sluit de Opties.
 6. Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
   

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Amisites.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 1. Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
    
 2. Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
   
 3. Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
   
 4. Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
    

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top

Hoe Amisites.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
   
 2. In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
   
 3. Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
   
 4. Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
   
 5. Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
   
 6. In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
   

Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)

  1. Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
    
  2. Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
    
  3. Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
    

Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Amisites.com virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Amisites.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 1. Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
   
 2. Selecteer Extensies en verwijder Amisites.com virus en andere verdachte extensies.
   
 3. Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
   

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Amisites.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 1. Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
   
 2. Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Amisites.com virus schermafbeeldingen

 
         
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Amisites.com virus feiten