“FLV Player Is Highly Recommended” Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De “FLV Player is highly recommended” pop-up is een vervelend bericht dat zomaar uit het niets vertoond kan worden terwijl u aan het internetten bent. Dit bericht is het gevolg van een adware infiltratie en u moet hier nooit op klikken, zelfs niet wanneer u FLV Player wel zou willen downloaden. Alle nieuwe programma’s, en hun updates, zouden van betrouwbare bronnen gedownload moeten worden, in plaats van via willekeurige berichten.

Als de “FLV Player is highly recommended” pop-up regelmatig vertoond wordt in uw Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome, zou u direct de bron hiervan moeten achterhalen en het adware programma zo snel mogelijk moeten verwijderen. U moet dit niet negeren, omdat het bericht steeds terug zal komen wanneer u aan het internetten bent. Als u hier op klikt, installeert u of een mogelijk ongewenst programma, of u wordt doorverwezen naar een website met mogelijk kwade bedoelingen.

Wees u ervan bewust dat u de “FLV Player is highly recommended” pop-up en soortgelijke onzin berichten kunt vermijden. Zoals al eerder genoemd werd, worden deze meestal veroorzaakt door adware programma’s die doorgaans gekoppeld zijn aan uw gratis downloads. Wees voorzichtiger wanneer u iets van het internet downloadt en vergeet niet de installatiestappen van uw nieuwe software goed in de gaten te houden. Kies altijd voor een Aangepaste of Geavanceerde installatie en volg hier iedere stap van. Als u reeds geselecteerde bevestigingshokjes voor extra downloads tegenkomt, let er dan op dat u de selectie bij die die u niet kent ongedaan maakt.

Om de “FLV Player is highly recommended” pop-up te verwijderen, moet u de installatie van alle adware die iets met deze melding te maken kan hebben ongedaan maken. Dit wordt vaak vertoond door Key Coupons, maar het kan ook met andere applicaties te maken hebben. Volg de instructies hieronder om te leren hoe u ongewenste adware op kunt sporen en van uw computer kunt verwijderen.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de “FLV Player is highly recommended” pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar iets dat met FLV Player te maken heeft, Key Coupons en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

“FLV Player is highly recommended” pop-up verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met FLV Player, Key Coupons, etc. en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

“FLV Player is highly recommended” pop-up verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met FLV Player, Key Coupons en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

“FLV Player is highly recommended” pop-up verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op FLV Player, Key Coupons, etc. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools “FLV Player is highly recommended” popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected “FLV Player Is Highly Recommended” Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

“FLV Player is highly recommended” popup schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
juli 1, 2014 06:46, juli 1, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *