123srv.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De pop-up van 123srv.com is een nep update melding, die te maken heeft met adware activiteiten. Adware programma’s zijn meestal het resultaat van de installatie van freeware. Ze worden verspreid via tientallen gratis programma’s, zoals spelers, opname programma’s, download managers en ga zo maar door. Meestal laten deze programma’s de gebruiker van een computer niet duidelijk weten dat ze ook adware toe zullen voegen. Zij zouden dus heel oplettend moeten zijn tijdens het installatieproces van freeware. In principe zou u altijd voor een Aangepaste installatie moeten kiezen, in plaats van standaard , en de stappen van het proces nauwkeurig moeten volgen. Bij een van de installatiestappen kunt u de programma’s die ook gedownload zullen worden bekijken en kunt u het downloaden van onbekende programma’s weigeren.

Als u al pop-ups van 123srv.com krijgt tijdens het browsen, betekent dit dat uw computer al geïnfecteerd is geraakt. Zoals al eerder genoemd werd, bootsen deze berichten meldingen voor het updaten van verschillende programma’s die al op uw computer geïnstalleerd staan na. Maar, als u op een van deze nep meldingen klikt, installeert u eigenlijk nog een adware of ander, mogelijk ongewenst, programma. Doorgaans worden er via de pop-ups van 123srv.com applicaties verspreid met reclame doeleinden, die u zullen overspoelen met advertenties (coupons, kortingen, etc.) of betaalde hulpmiddelen die compleet zinloos zijn.

Klik nooit op een pop-up van 123srv.com of soortgelijke berichten die ineens uit het niets tevoorschijn komen. Ze bevatten allemaal misleidende informatie en u zult alleen maar problemen krijgen als u de aanwijzingen volgt. Verzeker u ervan dat u uw updates via een betrouwbare bron krijgt. Wij raden u ten zeerste aan het programma van 123srv.com te verwijderen, zo gauw u een pop-up in een van uw browsers ziet. Om te beginnen, moet u de installatie van het programma dat verantwoordelijk is voor het vertonen van de berichten ongedaan maken. Volg daarna de instructies hieronder, afhankelijk van de browser die door het programma geraakt is.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de 123srv.com pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar 123srv.com en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-ups van 123srv.com verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met 123srv.com en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-ups van 123srv.com verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met 123srv.com en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-ups van 123srv.com verwijderen uit Chrome:

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op 123srv.com. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

 1. Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools 123srv.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected 123srv.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 5, 2014 06:46, juni 5, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *