Ads By BrowsePlus - Hoe Te Verwijderen?

 

BrowsePlus (of Browse Plus) is een nep online winkelen optimalisatie net zoals PriceFountain, LiveShoppers, enz. Het laat gebruikers denken dat ze de beste selectie aangaande prijs en andere eigenschappen van bepaalde producten te zien krijgen. Zo’n beloftes zullen zeker en vast een online shopper zijn hoofd op hol brengen. Dus ook al koop je maar eens per maand of per jaar iets op het internet, moeten we je toch waarschuwen voor de mogelijke gevolgen van het hebben van de Browse Plus app op je computer.

Over de BrowsePlus Adware

BrowsePlus is een advertentie-ondersteunde software die compatibel is met Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en andere veel gebruikte browsers. Zelfs als je geen van de opgesomde browsers gebruikt, wil dit niet zeggen dat je niet geïnfecteerd kan worden met dit kwaadaardige programma. De Browse Plus adware werkt ook op verschillende versies van het Windows besturingssysteem, alsook op Mac OS. De uitvoeringsbestanden die het op je pc plaatst zijn: Browse Plus.exe, Browse Plus-bg.exe, Browse Plus-bho64.dll, Browse Plus-nova.exe. Deze uitvoeringsbestanden zijn verantwoordelijke voor alle daden die dit programma op je computer uitvoert.

De Browse Plus extensie houdt zich vooral bezig met het tonen van advertenties in allerlei vormen. Het kan je pop-ups, banners, interstitial, hoek, volledige venster advertenties, enz. tonen. De reclame die het toont kan dus op elke plaats op je scherm getoond worden, zelfs over je volledige scherm. Als je verwacht om enkel afbeeldingen te zien, heb je het fout. Deze add-on kan je ook video’s tonen welke het surfen ernstig hinderen. Advertenties van BrowsePlus zijn het product van derden, die op geen enkele manier gecontroleerd worden door wie dan ook. De plug-in schendt je privacy door de sleutelwoorden die je ingeeft bij je zoekopdrachten, de pagina’s die je bezocht, je bladwijzers, IP-adres enz. te traceren. Derden krijgen dan toegang tot deze informatie. Hierdoor kunnen ze deze nep deals, kortingen, speciale aanbiedingen, coupons, enz. personaliseren. De Browse Plus adware toont advertenties met de volgende labels: “Powered by Browse Plus”, “Brought to you by Browse Plus”, “You’ve received a premium offer from Browse Plus” of “Ads by Browse Plus”, enz. Als je dus zo’n advertentie tegenkomt, moet je maatregelen treffen om de adware te detecteren en van je pc te verwijderen.

Hoe infiltreert de BrowsePlus Adware je computer?

De BrowsePlus adware kan geleverd worden door andere adware zoals CouponBuddy, DealPly, enz. Het kan verspreid worden via gebundelde software pakketten die je download en installeert via CNET, Softonic, InstallRex en andere gelijkaardige websites. Het kan zijn door het illegaal downloaden via torrent links dat de Browse Plus app op je pc raakt. Zoals je ziet is de installatie van freeware/shareware een belangrijke factor die bijdraagt aan de infiltratie van malware. Vergeet dus het roekeloos klikken op Volgende. Het is hoog tijd dat je gratis apps installeert via de Geavanceerde/Aangepaste instellingen en alle POT (potentieel ongewenste toepassingen) uitschakelt die zich verstoppen onder de bijkomende installatie sectie.

Verwijder de Browse Plus PUP met Reimage, Spyhunter of Hitman. Deze automatische malware verwijdering tools zijn in staat om zulke malware infecties probleemloos te verwijderen. Onderaan vind je ook manuele verwijderingsinstructies. Je kan ook deze volgen. De automatische verwijdering is evenwel veel gemakkelijker en sneller, dus ook aangeraden om te gebruiken bij het verwijderen van deze malware app.Automatische tools Ads by BrowsePlus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By BrowsePlus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Advertenties van BrowsePlus

Hoe Ads by BrowsePlus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by BrowsePlus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by BrowsePlus en gerelateerde parasieten als Just-Browse hijacker , Mega Browse , Advertenties van Browse Safe , Safe Browse App Ads .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by BrowsePlus van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by BrowsePlus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by BrowsePlus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by BrowsePlus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by BrowsePlus. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by BrowsePlus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by BrowsePlus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by BrowsePlus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by BrowsePlus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by BrowsePlus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by BrowsePlus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by BrowsePlus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by BrowsePlus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by BrowsePlus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by BrowsePlus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
augustus 7, 2016 15:44, augustus 7, 2016 15:44
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *