Ads By BrowsingGuard - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Browsing Guard Phishing Protection wordt gepromoot als een handige toepassing om beveiligingsfilters, internet activiteit en wachtwoorden te beheren. Het is compatibel met Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Als je via deze toepassingen op het net surft en je hebt het BrowsingGuard programma geïnstalleerd, zal de toepassing, telkens je een op het punt staat een dubieus domein te bezoeken, de toegang tot deze duistere site blokkeren. BrowsingGuard beweert dat het zijn gebruikers beschermt tegen cyber aanvallen, malware, Trojanen en andere online zwendels. Als je jezelf constant zorgen maakt dat je persoonlijke info gelekt wordt aan derden, dan verzekert BrowsingGuard dat het ook dit probleem aanpakt en ook dit materiaal beschermt. Het is echter zeer vreemd dat dit aan elke Windows gebruiker gratis aangeboden wordt. Door het installeren van deze software, ga je akkoord en erken je het feit dat je Advertenties van BrowsingGuard (banners, tekst links, transitional, interstitial en volledige pagina advertenties) zal ontvangen.

Over Advertenties van BrowsingGuard

Omdat het net hetzelfde werkt als een adverteer netwerk voor derden, wordt BrowsingGuard beschouwd als een advertentie gebaseerde toepassing. Promotionele inhoud die geïntroduceerd wordt aan gebruikers als “Powered by BrowsingGuard“, “Brought to you by BrowsingGuard“, “Ads by BrowsingGuard” kont niet steeds van betrouwbare verkopers. In bepaalde gevallen, kunnen links naar derden gepromoot worden via aanlokkelijke aanbiedingen om nieuwe software of updates te installeren. Advertenties van BrowsingGuard kunnen ongepast en aanstootgevend zijn en het programma is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Als je jezelf aangetrokken voelt tot een specifieke promotie en je kiest ervoor om er op te klikken, kan je omgeleid worden naar een ongewenst domein. Als dit gebeurt, kan je geluk hebben en misschien omgeleid worden naar een ietwat aanvaardbare pagina. In het ergste geval kom je terecht op een domein dat uitvoeringsbestanden van kwaadaardige programma’s op je computer of tracking cookies op je harde schijf plaatst en je persoonlijk identificeerbare info verzamelt.

De distributiemethodes van Advertenties van BrowsingGuard

Je kan dit programma gemakkelijk zelf downloaden van op zijn officiële pagina. De BrowsingGuard adware is een toepassing die gratis verdeeld wordt en aangezien het freeware is, mag je er een kopie van maken en verdelen op andere plaatsen. De BrowsingGuard adware kan echter ook voor meer genieperige manieren kiezen om succesvoller verdeeld te worden op het net. Het kan toegevoegd worden aan andere gratis programma’s als een optionele software, welke aanbevolen wordt tijdens de Setup Wizards. Het wordt ten stelligste aangeraden te kiezen voor de geavanceerde/aangepaste installatiemethode en ervoor te zorgen dat alle bijkomende elementen geen toegang tot je systeem krijgen. Wees zeer aandachtig bij het installeren van gratis programma’s omdat ze de neiging hebben om wat verontrustende componenten te verbergen. Om meer te weten te komen over de software die je wilt downloaden moet je de EULA lezen en zoeken naar feedback van andere mensen.

Reimage, SpyHunter of Hitman zal automatisch Advertenties van BrowsingGuard uit je browser verwijderen en de rust herstellen. Het is ook mogelijk om zo’n adware parasiet manueel te verwijderen.Automatische tools Ads by BrowsingGuard verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By BrowsingGuard files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Advertenties van BrowsingGuard

Hoe Ads by BrowsingGuard te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by BrowsingGuard installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by BrowsingGuard van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by BrowsingGuard en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by BrowsingGuard, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by BrowsingGuard verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by BrowsingGuard. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by BrowsingGuard of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by BrowsingGuard, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by BrowsingGuard verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by BrowsingGuard of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by BrowsingGuard, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by BrowsingGuard verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by BrowsingGuard van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by BrowsingGuard verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by BrowsingGuard. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by BrowsingGuard, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
augustus 31, 2016 20:09, augustus 31, 2016 20:09
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *