Ads By CinemaDigitalPro - Hoe Te Verwijderen?

 

CinemaDigitalPro is een adware die invloed kan hebben op uw Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Het is een programma dat vele advertenties weergeeft wanneer u door het internet browset. Als u commerciële advertenties hebt opgemerkt gemarkeerd als “brought by CinemaDigitalPro”, “powered by CinemaDigitalPro”, “Ads by CinemaDigitalPro”, “Ads by CinemaDigitalPro 1.4” of dergelijke, is uw systeem geïnfecteerd door een adware. U verwijdert CinemaDigitalPro best meteen van uw computer met behulp van een betrouwbaar anti-spyware programma zoals Spyhunter, StopZilla, Malwarebytes of een gelijkaardig programma. Om meer te weten te komen over deze adware, leest u verder in dit artikel.

Over advertenties van CinemaDigitalPro

CinemaDigitalPro kan uw browsergewoonten bijhouden, waaronder uw browsergeschiedenis en persoonlijke informatie die u ingeeft tijdens het browsen. Als een gevolg kan het gepersonaliseerde advertenties genereren op basis van uw recente zoekopdrachten en ze verbinden aan uw interesses. Advertenties van CinemaDigitalPro zijn irriterend en de meeste gebruikers willen zich ervan ontdoen. Aangezien het toegang heeft tot uw browsergeschiedenis, kan het deze informatie ook gebruiken voor andere marketing gerelateerde doeleinden. Afhankelijk van welke informatie ze bijhouden van u, kan dit gevaarlijk zijn en een risico betekenen voor uw privacy en de beveiliging van uw computer.

U zal niet in staat zijn om te browsen zonder onderbrekingen. Advertenties van CinemaDigitalPro kunnen ook herleiden naar potentieel gevaarlijke websites en uw computer infecteren met meer adware of andere potentieel ongewenste programma’s. Er is geen garantie dat deze advertenties u niet naar pagina’s vol spyware of andere badware zullen brengen, dus u blijft er best van weg.

Distributiemethoden van CinemaDigitalPro

CinemaDigitalPro wordt gebundeld met gratis applicaties van het internet, waaronder verscheidene muziek- of videospelers, download managers en meer. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het wordt gebundeld met programma’s als CNET, Softonic en dergelijke. Heel wat software verklaart niet duidelijk dat het bundels bevat, en gebruikers voegen ze toe zonder het te weten. Dit is hoe CinemaDigitalPro meestal computers bereikt.

Om het te vermijden, moet u aandachtiger zijn met wat u downloadt naar uw computer. Wees ook voorzichtiger met de installatiestappen van uw nieuwe downloads. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en deselecteer opties die het hebben over het toevoegen van onbekende programma’s. Probeer om de Algemene Voorwaarden van nieuwe downloads te lezen. Ze geven een goed idee van alle mogelijke bundels.

Om advertenties van CinemaDigitalPro te verwijderen, volgt u de handleiding hieronder. Zorg ervoor dat u de instellingen van uw Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome herstelt na het verwijderen van deze vervelende adware.

Hoe advertenties van CinemaDigitalPro te verwijderen

Hoe Ads by CinemaDigitalPro te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by CinemaDigitalPro installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by CinemaDigitalPro .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by CinemaDigitalPro van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by CinemaDigitalPro en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by CinemaDigitalPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by CinemaDigitalPro verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by CinemaDigitalPro. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by CinemaDigitalPro of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by CinemaDigitalPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by CinemaDigitalPro verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by CinemaDigitalPro of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by CinemaDigitalPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Automatische tools Ads by CinemaDigitalPro verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By CinemaDigitalPro files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Ads by CinemaDigitalPro

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
november 15, 2015 10:26, november 15, 2015 10:26
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *