Ads By CoolSurfing - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Veel mensen hebben last van de advertenties van CoolSurfing. Op het eerste gezicht lijkt CoolSurfing een handig programma, waarmee computergebruikers songteksten kunnen zoeken en lezen terwijl ze muziekvideo’s bekijken op YouTube, maar de waarheid ligt iets anders. In plaats van nuttige functies, geven de advertenties van CoolSurfing internetgebruikers een heleboel problemen.

Dit adware programma werkt als een browser extensie op Mozilla Firefox, Google Chrome of Internet Explorer. Het wordt samen met gratis software verspreid.  Wanneer iemand freeware downloadt van het internet, zit dit adware programma hier meestal aan gekoppeld en zal waarschijnlijk geïnstalleerd worden zonder dat de eigenaar van de PC hier toestemming voor hoeft te geven. En dat is nog niet alles – nadat dit “hulpmiddel” op het systeem gezet is, eigent het zich automatisch toestemming toe om persoonlijke gegevens en informatie over het surfgedrag van de gebruiker te verzamelen. Deze gegevens kunnen later aan derden doorgegeven worden. Het is geen virus, maar de schade die dit programma toe kan richten is aanzienlijk.

De advertenties van CoolSurfing kunnen als pop-ups, banners of in-text pop-ups verschijnen. Als uw computer hiermee geïnfecteerd is, kunnen verschillende soorten advertenties op verschillende websites vertoond worden. De inhoud van deze advertenties is afhankelijk van uw surfgedrag.

Om uw computer te beschermen, kunt u het downloaden van gratis, onbetrouwbare software het beste vermijden. Als u echt iets moet installeren wat u gratis van het internet gedownload heeft, let dan erg goed op tijdens de installatie en kies altijd voor een aangepaste installatie om u ervan te verzekeren dat u weet wat u krijgt. Als het u niet gelukt is om uit de problemen te blijven, gebruik dan deze handleiding om de advertenties van CoolSurfing te verwijderen.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van CoolSurfing te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar CoolSurfing en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De advertenties van CoolSurfing verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met CoolSurfing en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De advertenties van CoolSurfing verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met CoolSurfing en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De advertenties van CoolSurfing verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op CoolSurfing. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Ads by CoolSurfing verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By CoolSurfing files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 11, 2014 07:46, juni 11, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *