Ads By Fraven - Hoe Te Verwijderen?

 

Fraven is een adware die kan worden geïnstalleerd in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Dit potentieel ongewenst programma infiltreert computers zonder de gebruikers daarvan op de hoogte te stellen en het onderbreekt hun activiteiten door het weergeven van vele advertenties. Hoe kwam het op uw computer terecht? Wel, meestal werd het door uzelf toegevoegd zonder dat u dit opmerkte. Fraven wordt vaak gebundeld met andere gratis programma’s van het internet zoals video- of muziekspelers, PDF-makers, en meer. Soms kan u het ook op uw computer installeren door het klikken op een kwaadaardige link.

Advertenties van Fraven suggereren verschillende coupons en kortingen om zaken online aan te kopen. Sommige van deze advertenties kunnen worden gelabeld als “Ads by Fraven 1.1” of iets dergelijks. Als u erop klikt, zal u naar één van de gesponsorde websites worden gestuurd die de adware probeert te adverteren. Dit is een gebruikelijke methode om commerciële websites te promoten. Maar, het is niet meteen eerlijk. Er is ook geen garantie dat de website waarnaar u wordt gestuurd, veilig zal zijn.

Daarenboven kunnen de activiteiten van de adware op uw computer systeembenodigdheden gebruiken die voor een trager systeem zorgen. Sommige adware kan ook werken als een tracking cookie. Als u hebt opgemerkt dat de advertenties van Fraven enigszins gerelateerd zijn aan uw recente zoekopdrachten, betekent dit dat de adware toegang heeft tot uw browsergeschiedenis. Merk op dat het in dit geval ook toegang heeft tot uw gevoelige informatie zoals wachtwoorden. Later kan het deze gegevens doorgeven aan derden en u zo betrekken in kwaadaardige activiteiten.

Verwijder advertenties van Fraven zo snel mogelijk wanneer u ze in uw systeem ontdekt. Controleer uw Configuratiescherm en verwijder alles gerelateerd aan Fraven. Doe hetzelfde in de extensielijst van uw browser en scan voor parasieten met behulp van een anti-malware programma. Hieronder kan u een volledige handleiding volgen voor het verwijderen van de advertenties van Fraven in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van Fraven te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.2. Zoek voor Fraven en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van Fraven in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw toolbars en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Fraven en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van Fraven in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Fraven en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel herinstellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van Fraven in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Fraven. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

OPMERKING:

Als u een extensie hebt gevonden die niet van de browser kan worden verwijderd, moet het verwijderd worden van ofwel het Configuratiescherm, ofwel met behulp van een anti-malware programma (zoals Spyhunter of malwarebytes) of een verwijderprogramma (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Ads by Fraven verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By Fraven files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
januari 11, 2015 07:35, januari 11, 2015 07:35
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *