Ads By Gravity Space - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Gravity Space is een vervelende applicatie die computers binnenkomt zonder de toestemming van gebruikers en hun browseractiviteiten onderbreekt. Als u een groot aantal advertenties van Gravity Space hebt opgemerkt terwijl u recentelijk aan het browsen was, dan is uw systeem geïnfecteerd. Merk op dat de advertenties niet het enige vervelende ding zijn waarmee u te maken zal krijgen. Gravity Space kan ook interfereren in de bescherming van uw computer en uw privacy schenden.

Het wordt ten strengste aangeraden om de advertenties van Gravity Space te verwijderen van uw computer, zo snel mogelijk nadat u ze hebt gedetecteerd. Gebruik de manuele verwijderhandleiding die u onderaan kan vinden, of voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter of StopZilla.

Over advertenties van Gravity Space

Het hoofddoel van Gravity Space is het adverteren van specifieke commerciële pagina’s en het verhogen van hun webverkeer. Eens binnen, begint het met het monitoren van de browsersessies van gebruikers en genereert het advertenties op basis van hun recente zoekopdrachten. Dit is de reden waardoor de advertenties van Gravity Space informatie bevatten die op de één of andere manier gerelateerd is aan uw interesses. Vanzelfsprekend krijgen gepersonaliseerde advertenties meer kliks en aangezien ze links bevatten naar gesponsorde pagina’s, zorgt elke klik voor winst voor de adware-makers.

ads-by-gravity-space

Merk op dat sommige advertenties van Gravity Space u kunnen herleiden naar kwaadaardige websites of u zelfs een potentieel ongewenst programma kunnen laten installeren zonder dat dit uw intentie was. Daarenboven kan de adware u betrekken bij andere marketing gerelateerde projecten door het doorgeven van informatie over uw browsergewoonten aan derden. U verwijdert de advertenties van Gravity Space dus best zo snel mogelijk om zowel uw computerbeveiliging als uw privacy te beschermen.

Distribution Methods of Gravity Space

Gravity Space kan worden gedownload van z’n officiële website. Maar meestal komt het samen met andere gratis software. Het wordt gebundeld met gratis muziek- en videospelers, PDF-makers, download managers en meer. Het programma heeft de toestemming van gebruikers niet nodig om geïnstalleerd te worden. Om het te vermijden, moeten gebruikers zeer voorzichtig zijn met wat ze installeren en nakijken of die programma’s additionele hulpmiddelen willen installeren die bedenkelijk lijken.

Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode tijdens het downloaden van nieuwe programma’s van het internet. Dit zal ervoor zorgen dat u alle optionele downloads te zien krijgt en de installatie van onbekende of nutteloze programma’s kan weigeren. Installeer nooit iets dat er bedenkelijk uitziet. Om advertenties van Gravity Space te verwijderen, volgt u de handleiding hieronder. Voor een automatische verwijdering, kan u een anti-malware hulpmiddel downloaden en ermee een volledige systeemscan uitvoeren.Automatische tools Ads by Gravity Space verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By Gravity Space files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van advertenties van Gravity Space

Hoe Ads by Gravity Space te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Gravity Space installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Gravity Space en gerelateerde parasieten als PC Fix Speed .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Gravity Space van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Gravity Space en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Gravity Space, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Gravity Space verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Gravity Space. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Gravity Space of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Gravity Space, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Gravity Space verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Gravity Space of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Gravity Space, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Gravity Space verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by Gravity Space van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by Gravity Space verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Gravity Space. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Gravity Space, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by Gravity Space

 
Processen:
 

Ads by Gravity Space schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
augustus 28, 2015 08:56, augustus 28, 2015 08:56
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *