Ads By HotLaps - Hoe Te Verwijderen?

 

HotLaps is een recente advertentie ondersteunde software die reeds een naam gemaakt heeft als een scam reclame. Toepassingen zoals HotLaps kunnen je niet bestaande goederen of diensten aanbieden, gaande van coupons voor schoenen tot software updates. Hun advertenties zijn opdringerig en hebben een invloed op de prestaties van het volledige systeem. Wie vindt er eigenlijk advertenties leuk, of ze nu echt of niet zijn?

Over de HotLaps Adware

De HotLaps plug-in voegt een paar registerwaarden en bestanden toe aan je systeem, zodat het eruitziet als een legitiem programma. Deze add-on tast bijna alle versies van Windows aan, specifiek de meest recente, inclusief Vista, XP, Windows 10 (dit is normaal omdat deze versies de meest gebruikte zijn). HotLaps wijzigt je browser instellingen of je nu Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Opera of Safari gebruikt – het maakt geen onderscheid. Dit programma is in staat om te groeien door het installeren van andere toepassingen (zonder je medeweten natuurlijk).

De basis eigenschap van HotLaps is het onophoudend produceren en verdelen van reclame om het verkeer naar sites gesponsord door derden een boost te geven. Dit is hoe het geld verdient voor zijn ontwerpers. Advertenties van HotLaps hebben de volgende slogans, ‘‘Ads by HotLaps’’, ‘‘Ad by HotLaps’’, ‘‘Powered by HotLaps’’, ‘‘Brought to you by HotLaps’’. Het is dus zeer gemakkelijk om de schuldige te vinden. Deze adware zal allerlei advertenties (pop-ups, banners, links etc.) plaatsen, overal en altijd, beginnend van gepromote sites van derden tot authentieke sites. Hoewel legale sites ook cookies gebruiken om info te verzamelen verkopen ze deze niet aan derden. Daarnaast zijn omleidingen naar domeinen van derden onveilig omdat deze meestal malware of zelfs breed spectrum virussen bevatten. Als je jezelf niet in een onontkoombare situatie wilt bevinden moet je aan de veiligheid van je pc denken en onmiddellijk maatregelen treffen om verlost te worden van de HotLaps adware.

Hoe Infiltreert De HotLaps Adware Je Computer?

De HotLaps toepassing wordt gebundeld met andere toepassingen zoals download managers, media spelers, PDF creators, gratis spelletjes, etc. Al deze freeware/software is toegankelijk op het internet. Dit betekent, bijvoorbeeld, dat als je een Flash Player download, je eigenlijk zowel een Flash Player als HotLaps installeert. Dit gebeurt omdat je een paar belangrijke installatiestappen over het hoofd zag. De eerste is het lezen van de aanvullende documentatie, het is te zeggen de EULA (Gebruikersovereenkomst) of andere beschikbare documentatie. De tweede is het kiezen van de Geavanceerde/Aangepaste installatie i.p.v. de Aanbevolen/Standaard instellingen. Als je de Geavanceerde setup mode gebruikt, wordt het je toegestaan bijlagen te deselecteren. Bezoek bovendien ook geen verdachte sites zoals spelletjes, gok, pornografische sites, torrents, etc.

Voor het verwijderen van de HotLaps adware moet je een betrouwbaar malware verwijdering tool gebruiken zoals SpyHunter of Reimage. Deze hulpmiddelen zullen het programma samen met al zijn bestanden en registerwaarden verwijderen. Volg onderstaande, volledige verwijderingshandleiding voor HotLaps.Automatische tools Ads by HotLaps verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By HotLaps files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Advertenties van HotLaps

Hoe Ads by HotLaps te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by HotLaps installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by HotLaps van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by HotLaps en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by HotLaps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by HotLaps verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by HotLaps. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by HotLaps of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by HotLaps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by HotLaps verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by HotLaps of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by HotLaps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by HotLaps verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by HotLaps van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by HotLaps verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by HotLaps. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by HotLaps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
oktober 4, 2016 08:54, oktober 4, 2016 08:54
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *