Ads By MakeMoneyStar - Hoe Te Verwijderen?

 

MakeMoneyStar is een adware toepassing die in het geniep op willekeurige computers kan worden geïnstalleerd en tal van advertenties toont tijdens het surfen op het internet. Het programma werd ontworpen om verschillende commerciële pagina’s te promoten alsook om hun verkeer en pagina rangschikking in de zoekresultaten te verbeteren. Gebruikers moeten weten dat deze advertenties niet echt veilig zijn en hen kunnen omleiden naar potentieel gevaarlijke sites.

Om Advertenties van MakeMoneyStar te verwijderen, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of StopZilla. We hebben een handleiding opgesteld over hoe dit te doen, deze vind je terug onder dit artikel.

Over advertenties van MakeMoneyStar

MakeMoneyStar toont tal van advertenties in de vorm van vakjes en gelabeld als “Ads by MakeMoneyStar”, “brought by MakeMoneyStar”, “MakeMoneyStar Ads”, etc. Deze advertenties verschijnen op Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en zelfs Safari. Let er maar eens op, de inhoud van de meeste van deze advertenties is gerelateerd aan je recente zoekopdrachten. Dit toont aan dat MakeMoneyStar informatie kan verzamelen over je surf gewoontes en aan de hand hiervan advertenties kan genereren. Het betekent ook dat MakeMoneyStar toegang kan krijgen tot sommige van je gevoelige informatie en deze ook kan delen met allerlei adverteerders. Met als resultaat dat je in de toekomst betrokken kan worden met andere marketing gerelateerde projecten.

Zoals we reeds vermeld hebben, kunnen sommige van de Advertenties van MakeMoneyStar je omleiden naar onveilige pagina’s. Hierdoor kan je systeem gemakkelijk geïnfecteerd worden met spyware en andere dreigingen. Het is ook zeer vervelend om constant onderbroken te worden door deze advertenties, dus vroeg of laat ga je ze willen verwijderen en niet enkel omwille van he veiligheid, maar ook omdat zolang als MakeMoneyStar op je pc zit, het je niet zal toelaten normaal te surfen.

De distributiemethodes van MakeMoneyStar

MakeMoneyStar kan worden gedownload van op zijn officiële site. Dit is echter niet wat er meestal gebeurt. Meestal komt het gebundeld met freeware toepassingen die gebruikers downloaden van op het internet. Als je recent video of muziek spelers, PDF makers of andere toepassingen gedownload hebt, kan ook MakeMoneyStar geïnstalleerd zijn, zonder je hiervoor toestemming te vragen. Om in de toekomst zulke infiltraties te vermijden, moet je voorzichtiger zijn met je nieuwe downloads. Kies steeds voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie en volg elke installatiestap aandachtig. Zorg ervoor dat je weigert om bijkomende programma’s te downloaden als deze je onbekend zijn.

Bekijk de onderstaande instructies om Advetenties van MakeMoneyStar te verwijderen of voer gewoon een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma. Vergeet dit wel niet eerst bij te werken naar zijn recentste versie.Automatische tools Ads by MakeMoneyStar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By MakeMoneyStar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Advertenties van MakeMoneyStar

Hoe Ads by MakeMoneyStar te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by MakeMoneyStar installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by MakeMoneyStar en gerelateerde parasieten als Websearch.searchuniverse.info virus , Iqasearch.com virus , CostMin , Ads by Candle Jar .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by MakeMoneyStar van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by MakeMoneyStar en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by MakeMoneyStar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by MakeMoneyStar verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by MakeMoneyStar. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by MakeMoneyStar of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by MakeMoneyStar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by MakeMoneyStar verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by MakeMoneyStar of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by MakeMoneyStar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by MakeMoneyStar verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by MakeMoneyStar van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by MakeMoneyStar verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by MakeMoneyStar. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by MakeMoneyStar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
juni 17, 2016 07:43, juni 17, 2016 07:43
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *