Ads By PlayyNews - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

PlayyNews wordt gezien als een adware-programma dat heel wat advertenties genereert en uw browseractiviteiten onderbreekt. Het wordt geclassificeerd als een potentieel ongewenst programma door de methoden die het gebruikt om computers te infiltreren. Ook heeft het misleidende informatie over z’n doelen. Als u advertenties hebt opgemerkt die worden gelabeld als “Ads by PlayyNews”, “PlayyNews Ads”, “powered by PlayyNews” of iets dergelijks, dan is uw webbrowser geïnfecteerd. De applicatie neemt meestal Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari over.

Om advertenties van PlayyNews te verwijderen van uw systeem, voert u een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter of StopZilla. U kan ook proberen om dit manueel uit te voeren. We hebben een handleiding voorzien onder dit artikel dat de handmatige verwijdering gemakkelijker kan maken.

Over advertenties van PlayyNews

PlayyNews wordt niet gezien als een virus en het schaadt uw computer niet direct, maar het kan uw privacy schenden en zorgen voor beveiligingsproblemen doordat het herleidt naar potentieel gevaarlijke websites. Eerst en vooral kan het programma uw browsergewoonten opvolgen en u betrekken bij verscheidene marketing campagnes. Eens geïnfecteerd, zal u vele advertenties van PlayyNews verkrijgen, die u herleiden naar gesponsorde websites. Deze pagina’s zijn niet altijd veilig om te bezoeken. U kan gemakkelijk schadelijke pagina’s bezoeken en zo geïnfecteerd geraken door spyware of andere gevaarlijke infecties.

Het wordt aangeraden om PlayyNews zo snel mogelijk te verwijderen, aangezien dit de enige manier is om de advertenties van PlayyNews te stoppen en uw systeem te beschermen tegen verdere schade. Zoals al werd vermeld, is het gebruiken van een anti-malware programma zeer handig tijdens het verwijderen van deze soort van applicatie. Een volledige handleiding om dit manueel uit te voeren in elke webbrowser, vindt u onder dit artikel. Maar ook daarna wordt nog steeds aangeraden om uw computer te scannen met een anti-malware.

Distributiemethoden van PlayyNews

PlayyNews wordt samen met andere gratis software gedistribueerd. Als u recentelijk een mediaspeler, PDF-maker of een andere gratis applicatie van het internet hebt gedownload, kan dat mogelijk de bron zijn voor de PlayyNews adware. Het kan ook worden gedistribueerd op welbekende download pagina’s, dus u moet zeer voorzichtig zijn met wat u downloadt.

Om deze en gelijkaardige applicaties te vermijden, moet u meer aandacht besteden aan uw nieuwe downloads. Indien mogelijk kiest u best voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode bij het verkrijgen van een nieuwe applicatie. Het kan langer duren, maar u zal zo in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en de installatie van ongewenste bundels te weigeren. Zorg ervoor dat u de vakjes deselecteert naast onbekende downloads.

Als uw browser a is geïnfecteerd, moet u de advertenties van PlayyNews zo snel mogelijk verwijderen. Kies voor een automatische of manuele verwijdermethode, afhangend van uw vaardigheden en mogelijkheden.Automatische tools Ads by PlayyNews verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By PlayyNews files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van advertenties van PlayyNews

Hoe Ads by PlayyNews te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by PlayyNews installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by PlayyNews en gerelateerde parasieten als How to Remove Advertisements from iPad/iPhone Device , Gameo Ads , Com Notification , Banana Phone .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by PlayyNews van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by PlayyNews en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by PlayyNews, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by PlayyNews verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by PlayyNews. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by PlayyNews of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by PlayyNews, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by PlayyNews verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by PlayyNews of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by PlayyNews, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by PlayyNews verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by PlayyNews van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by PlayyNews verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by PlayyNews. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by PlayyNews, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by PlayyNews

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
augustus 26, 2015 08:55, augustus 26, 2015 08:55
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *