Ads By ShopzyApp - Hoe Te Verwijderen?

 

Heb u recentelijk een heleboel advertenties opgemerkt van ShopzyApp die worden weergegeven op uw computerscherm terwijl u door het internet surft? Indien ja, dan moet u meteen de nodige acties ondernemen om ShopzyApp van uw systeem te verwijderen. Het is namelijk een adware die heel wat problemen kan creëren voor u. Het programma infiltreert computers in het geniep en genereert advertenties die naar gesponsorde websites omleiden.

Om te vermijden dat u naar kwaadaardige websites wordt gebracht, moet u ShopzyApp zo snel mogelijk verwijderen. De gemakkelijkste manier om dat te doen, is door het gebruiken van een betrouwbaar anti-malware programma als Spyhunter of StopZilla. U kan dit probleem ook manueel oplossen, met behulp van de handleiding onder dit artikel. Merk op dat een automatische verwijdering betrouwbaarder en veiliger is, zeker als u geen eerdere ervaring heeft in het verwijderen van dit soort programma’s.

Over de advertenties van ShopzyApp

Eens binnen, kan ShopzyApp invloed hebben op uw Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Eén van de eerste zaken die duiden op de aanwezigheid van deze adware in uw systeem, is de grote hoeveelheid advertenties die worden weergegeven terwijl u door het internet browset. De meeste advertenties van ShopzyApp bevatten coupons, kortingen en aanbiedingen die kunnen worden gebruikt tijdens het shoppen in verschillende online winkels. Sommige gebruikers kunnen deze advertenties aantrekkelijk vinden, zeker als ze vaak online shoppen. Maar u moet weten dat de advertenties van ShopzyApp niet tot doel hebben om u te helpen.

Elke advertentie die wordt weergegeven door deze adware, bevat een link naar een gesponsorde website. Als u erop klikt, zal u de makers van deze adware helpen om geld te verdienen dankzij affiliate marketing. Aangezien de meeste advertenties gerelateerd zijn aan uw recente zoekopdrachten, is het zeer waarschijnlijk dat u geïnteresseerd kan geraken en erop klikken. Merk op dat sommige advertenties van ShopzyApp links bevatten naar onveilige websites. Als u ze bezoekt, kan uw systeem geïnfecteerd geraken.

Het is duidelijk dat u ShopzyApp zo snel mogelijk moet verwijderen als u het hebt ontdekt op uw computer.

Distributiemethoden van ShopzyApp

Wees voorzichtiger tijdens het installeren van nieuwe software en u zal in staat zijn om ShopzyApp en gelijkaardige adware te vermijden. Houd in het achterhoofd dat gratis programma’s heel wat additionele software kunnen bevatten in een bundel, zoals browserextensies, adware en dergelijke. Zorg ervoor dat u kiest voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode. Als u opties opmerkt die al geselecteerd zijn voor u en additionele programma’s aanbieden, deselecteer ze dan als ze u niet bekend zijn. Dit is de beste manier om ongewenste programma’s te vermijden. ShopzyApp wordt meestal gebundeld met gratis mediaspelers, PDF-makers, download managers en meer.

Om ShopzyApp van uw systeem te verwijderen, voert u een volledige systeemscan uit met behulp van een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel. Vergeet niet de instellingen van alle beïnvloede webbrowsers te herstellen nadat u de adware hebt geëlimineerd.Automatische tools Ads by ShopzyApp verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By ShopzyApp files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van advertenties door ShopzyApp

Hoe Ads by ShopzyApp te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by ShopzyApp installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by ShopzyApp .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by ShopzyApp van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by ShopzyApp en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by ShopzyApp, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by ShopzyApp verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by ShopzyApp. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by ShopzyApp of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by ShopzyApp, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by ShopzyApp verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by ShopzyApp of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by ShopzyApp, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by ShopzyApp verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by ShopzyApp van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by ShopzyApp verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by ShopzyApp. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by ShopzyApp, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
mei 29, 2015 08:57, mei 29, 2015 08:57
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *