Ads By SimilarDeals - Hoe Te Verwijderen?

 

Heb je recent veel advertenties opgemerkt met het label “Ads by SimilarDeals” tijdens het surfen? Weet dan dat je pc geïnfecteerd werd. SimilarDeals is weer maar eens een andere vervelende adware die op je computer geïnstalleerd wordt zonder je toestemming. Hoewel het beweert in staat te zijn je surf ervaring te verrijken, genereert het eigenlijk enkel tal van advertenties die je omleiden naar gesponsorde sites. Hoewel het geen virus is, kan het voor veel problemen zorgen. Vervelende advertenties is maar één van de ongemakken waarmee je te maken zal krijgen.

Het wordt ten stelligste aanbevolen om Ads by SimilarDeals te verwijderen met de hulp van een anti-malware programma, zoals SpyHunter of Reimage. We hebben tevens een handmatige verwijderingshandleiding gemaakt. Deze vind je onder het artikel.

Over Ads by SimilarDeals

SimilarDeals kan de meeste browsers aantasten, inclusief Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en zelfs Safari. Meestal toont het advertenties die verschillende coupons, speciale aanbiedingen en kortingen bevatten, welke je kan gebruiken bij het online winkelen. Het is een gewoonte om deze te tonen op winkelen gerelateerde sites, omdat ze daar efficiënter zijn. Als je regelmatig gebruik maakt van online winkel faciliteiten, zal je snel Ads by SimilarDeals ontdekken. Hoe? Het bezoeken van websites die goederen aanbieden is een zeer handige omgeving voor bijkomende reclame inhoud om op te duiken. In dit geval, zal SimilarDeals bereid zijn om advertenties in te voegen die prijzen van concurrerende faciliteiten tonen. Bijvoorbeeld tijdens het bezoeken van Amazon.com, kan je meerdere banners te zien krijgen die aangepast zullen zijn aan het item dat je net bekeek.

Je moet weten dat alle Ads by SimilarDeals links van partners bevatten en als je erop klikt dit voor winst zorgt voor de ontwerpers van deze adware. Normaal, zal je enkel omgeleid worden naar een commerciële website. Sommige Ads by SimilarDeals kunnen je echter naar potentieel kwaadaardige pagina’s brengen waar je computer geïnfecteerd kan raken. Door het feit dat Ads by SimilarDeals erop gericht kunnen zijn je om te leiden naar gevaarlijke sites, wordt het gebruik van deze toepassing afgeraden.

Het is duidelijk dat je deze adware moet verwijderen van zodra je de eerste advertenties detecteert. Vergeet ook niet dat het programma mogelijk je surf gewoonten traceert, dus kan het je ook betrekken bij andere marketing gerelateerde projecten. Dit toont ook aan dat SimilarDeals je privacy kan schenden, verwijder het dus zonder aarzelen. Om de meest relevante advertenties te kunnen tonen, kiest SimilarDeals ervoor geïnformeerd te worden over je recente online activiteiten. Je kan nieuwsgierig worden door de manier waarop SimilarDeals wordt geadverteerd, maar het zal je niet helpen om geld te besparen maar eerder je blootstellen aan scams en zelfs malware geladen inhoud.

De distributiemethodes van SimilarDeals

SimilarDeals komt in een bundel met allerlei gratis software, zoals mediaspelers, download managers, pdf-creators, enz. Veel gebruikers hebben het gedownload vanop websites, zoals CNET, Softonic enz. Sommige programma’s onthullen niet duidelijk de info over bijkomende bundels en gebruikers ontvangen deze zonder dat het de bedoeling was. Dit is hoe SimilarDeals toegevoegd wordt aan de meeste systemen.

Om de infiltratie van SimilarDeals te vermijden, moet je voorzichtiger zijn met wat je download. Kies steeds voor de Aangepaste of Geavanceerde installatiemethode i.p.v. de Basis bij gratis software. Hoewel deze methode langer duurt, zal je in staat zijn om het downloaden van bundels te weigeren. Zorg ervoor dat je opties die melding maken van onbekende bijkomende tools, zoals SimilarDeals deselecteerd.

Als je systeem reeds werd geïnfecteerd, verwijder Ads by SimilarDeals zo snel mogelijk. Om te weten te komen hoe, bekijk je onze verwijderingsinstructies of gebruik je een anti-malware programma.Automatische tools Ads by SimilarDeals verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By SimilarDeals files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Ads by SimilarDeals

Hoe SimilarDeals te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by SimilarDeals installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan SimilarDeals en gerelateerde parasieten als Hoe Malwarebytes Downloaden en Installeren , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Search.installmac.com .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by SimilarDeals van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan SimilarDeals en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SimilarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SimilarDeals verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by SimilarDeals. Klik op het icoon met de prullenbak naast SimilarDeals of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SimilarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SimilarDeals verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by SimilarDeals of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SimilarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by SimilarDeals verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by SimilarDeals van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top SimilarDeals verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by SimilarDeals. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SimilarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by SimilarDeals

 
Processen:
 

Ads by SimilarDeals schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
april 24, 2017 07:40, april 24, 2017 07:40
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *