Ads By SmileFiles - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

SmileFiles is alweer andere adware die oneerlijke methoden gebruikt om computers te infiltreren en probeert om commerciële websites te promoten. Het is een programma dat advertenties genereert en gebruikers lokt om erop te klikken. Advertenties van SmileFiles bevatten links naar gesponsorde pagina’s en elke klik erop betekent winst voor de adware-makers. Maar zulke advertenties zijn niet veilig en sommige van hen kunnen u naar gecompromitteerde websites leiden. U verwijdert SmileFiles best zo snel mogelijk wanneer u advertenties ervan ontdekt in één van uw browsers. Het scannen van uw systeem met een betrouwbaar anti-malware programma als Spyhunter of StopZilla zal het probleem automatisch oplossen.

smile-files-ads

Als u meer te weten wil komen over SmileFiles en de doelen van deze adware, samen met methodes voor het verwijderen ervan, lees dan gerust verder.

Over de SmileFiles adware

SmileFiles is een gratis download manager die gebruikers zou moeten helpen bij het zoeken en downloaden van bestanden. Het meldt dat geen kennis vereist is voor het gebruik ervan, terwijl het krachtige programmeertechnieken en een slim ontwerp bundelt met functionele kenmerken. Op het eerste zicht lijkt het een handig hulpmiddel, maar het heeft additionele kenmerken die niet duidelijk worden vermeld. Eens mensen het beginnen te gebruiken, merken ze dat het programma zich vooral richt op het promoten van bepaalde websites. De makers worden betaald voor het verhogen van webverkeer naar deze websites.

Sommige van de advertenties van SmileFiles worden gegenereerd op basis van uw interesses en reflecteren uw recente zoekopdrachten. Om dat te doen, houdt de adware uw browsergeschiedenis bij en ziet het uw zoekopdrachten en meest bezochte websites. Vergeet niet dat dit ook betekent dat het programma toegang kan krijgen tot uw persoonlijke gegevens en u kan betrekken bij andere marketing gerelateerde projecten. Dit is een andere reden om advertenties van SmileFiles te elimineren van uw computer als u ze opmerkt.

Distributiemethoden van SmileFiles

Adware als SmileFiles en andere potentieel ongewenste programma’s worden meestal gedistribueerd met behulp van gratis software en shareware-applicaties die kunnen worden gedownload van het internet. Als u zich het downloaden van SmileFiles niet herinnert, werd het waarschijnlijk gebundeld met gratis spelers, PDF-makers of andere applicaties die u recentelijk hebt geïnstalleerd op uw computer. De beste manier om dit te vermijden, is het voorzichtig te werk gaan tijdens het installatieproces van uw nieuwe downloads. Kies voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en volg alle stappen aandachtig. Als u geselecteerde vakjes ziet naast meldingen over additionele downloads, deselecteert u die best als u ze niet kent.

Om advertenties van SmileFiles te elimineren, moet u de adware van uw programmalijst verwijderen en daarna alle instellingen van uw geïnfecteerde webbrowsers herinstellen. Hieronder vindt u een stap-voor-stap handleiding die u meer uitleg geeft. U kan ook een automatisch verwijderprogramma installeren en SmileFiles automatisch laten elimineren. U upgradet uw anti-malware best naar z’n laatste versie vooraleer een systeemscan uit te voeren. Dit zal ervoor zorgen dat de nieuwste adware-uitgaven zullen worden geëlimineerd.Automatische tools Ads by SmileFiles verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By SmileFiles files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van SmileFiles

Hoe Ads by SmileFiles te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by SmileFiles installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by SmileFiles en gerelateerde parasieten als Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Chitka Pop up , Search.installmac.com .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by SmileFiles van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by SmileFiles en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SmileFiles, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by SmileFiles verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by SmileFiles. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by SmileFiles of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SmileFiles, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by SmileFiles verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by SmileFiles of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by SmileFiles, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by SmileFiles verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by SmileFiles van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by SmileFiles verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by SmileFiles. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by SmileFiles, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Ads by SmileFiles schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 6, 2015 08:57, maart 6, 2015 08:57
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *