Ads By SuperEx - Hoe Te Verwijderen?

 

Merk je dat Ads by SuperEx verwerkt zijn in de sites die je bezoekt? De reden hiervoor kan zijn dat je browser beïnvloed wordt door een adware toepassing. De leden van deze exclusieve malware club zijn verantwoordelijk voor het promoten van allerlei advertenties en deze te verwerken in willekeurige domeinen die de geïnfecteerde gebruikers regelmatig bezoeken. Hierdoor kan de lay-out van de sites wijzigen. Advertenties kunnen getoond worden met verschillende zinnen, zoals “Powered by SuperEx”, “Brought to you by SuperEx”, “Ads powered by SuperEx”. Meestal tonen de advertenties competitieve prijzen van verschillende verkopers, maar dit is maar één van de mogelijkheden. Als je de indruk hebt dat je systeem werd aangetast door een advertentie gebaseerde parasiet, moet je deze zonder aarzelen verwijderen.

Definitie van de SuperEx adware en zijn advertenties

Zodra het geïnstalleerd is zal de SuperEx adware proberen om het surfen te verstoren en de algemene efficiëntie van je apparaat verminderen. Deze malware zal de taken die je opstart hinderen. Hiervoor zal her vaak crashes en stilstaand beeld veroorzaken. Daarnaast kan de SuperEx adware vergelijkbare infecties op je apparaat installeren om de normale gang van zaken nog meer te verstoren. Bijkomende potentieel ongewenste toepassingen (POT) of gelijkaardige staaltjes malware kunnen aan je gecontroleerd systeem worden toegevoegd. Onbetrouwbare producten, zoals optimalisators, rogue anti-malware tools, browser hijackers of gewoonweg elke verdachte software kan stiekem worden toegevoegd. Omdat de SuperEx adware verantwoordelijk kan zijn voor het binnenlaten van meer virussen, moet je echt overwegen het te verwijderen.

Laat ons terugkeren naar het onderwerp van de Ads by SuperEx. Deze kunnen apart van de site die je bezoekt opduiken, wat betekent dat een nieuw venster zal worden geopend en je uitgenodigd wordt tot online winkelen, loterijen of andere dubieuze activiteiten. Je hebt geluk mocht de advertentie je naar een degelijk domein leiden, dat niet de intentie heeft om je pc te infecteren met virussen. De mogelijkheid bestaat echter dat de sites waarop je terechtkomt beledigend zijn, kwaadaardige inhoud promoten of geïnfecteerde uitvoeringsbestanden uploaden. De SuperEx adware ontvangt waarschijnlijk geld voor het verdelen van materiaal van derden. Daarom zijn ze dan ook zeer bereidwillig om zoveel mogelijk promotionele banners, vensters of in-tekst advertenties te tonen als de situatie toelaat.

Ads by SuperEx zullen getoond worden volgens de vastgestelde voorwaarden, maar er zijn meer stiekeme dingen die deze adware kan opstarten. Er kunnen verschillende tracking technieken uitgevoerd worden om meer te weten te komen over het slachtoffer. Cookies zijn zeer populaire bestanden die op harde schijven geplaatst worden en je online activiteit traceren. Daarnaast kan de adware ook meer te weten komen over de manier dat het je wil bewerken. Het zal zien hoe je reageert op de Ads by SuperEx en of je reactie is zoals verwacht. Een adware kan ook je “vind ik leuk/Vind ik niet leuk” gebruiken voor zijn eigen profijt: om meer op maat gemaakte advertenties te tonen zodat je er niet kan aan weerstaan.

Hoe begint de SuperEx adware zijn reis naar je apparaat?

De SuperEx adware kan zonder je medeweten worden geïnstalleerd, samen met een gratis toepassing die je recent toeliet op je apparaat. Als je niet aandachtig genoeg was tijdens het installatieproces, kan je over het hoofd gezien hebben dat de toepassing het installeren van bijkomende toepassingen aanbeval. Het kan zijn dat SuperEx omschreven werd als een programma dat gebruikers helpt de goedkoopste deals en beschikbare koopjes te vinden. Zulke software moet echter vermeden worden. Om te zien of zulke aanbevelingen gedaan worden, moet je steeds kiezen voor de geavanceerde/aangepaste methode tijdens het installatieproces. Bovendien moet je ook steeds de EULA en het Privacy Beleid lezen, omdat deze documenten veel over het programma onthullen.

Reimage, Spyhunter of Hitman zijn zeer efficiënt in het omgaan met malware infecties. De SuperEx adware is niet opgewassen tegen deze anti-malware tools en we moedigen je aan om ze uit te proberen. Voer installatieprocessen uit met deze toepassingen en ze zullen je voorzien van info over de huidige situatie van je apparaat. De handmatige verwijdering wordt hieronder uitgelegd.Automatische tools Ads by SuperEx verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Ads By SuperEx en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Ads by SuperEx

Hoe Ads by SuperEx te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by SuperEx installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by SuperEx van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by SuperEx en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SuperEx, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by SuperEx verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by SuperEx. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by SuperEx of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SuperEx, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by SuperEx verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by SuperEx of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by SuperEx, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by SuperEx verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by SuperEx van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by SuperEx verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by SuperEx. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by SuperEx, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Ads by SuperEx schermafbeeldingen

 
     
 
 
maart 6, 2017 11:06, maart 6, 2017 11:06
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *