Ads By ULyrics - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
Andere namen: Advertenties van ULyrics
 

De advertenties van ULyrics verschijnen als irritante pop-ups met aanbiedingen en coupons. Er wordt beweerd dat de browser extensie ULyrics computergebruikers de mogelijkheid biedt om songteksten te bekijken terwijl zij naar video’s kijken op YouTube. Dit klinkt leuk en nuttig, maar wat de computergebruikers daadwerkelijk te zien krijgen, zijn geen songteksten maar vervelende advertenties voor verschillende websites en heleboel problemen met hun computers. Daarom staat dit bekend als een adware programma.

ULyrics kan samen met gratis downloads gedownload worden – het is vaak gekoppeld aan andere programma’s of bestanden. Dit betekent dat computergebruikers zich er vaak niet eens van bewust zijn dat dit adware programma op hun computer staat. Maar toch, meteen nadat ULyrics geïnstalleerd is, beginnen zij vele “Advertenties van ULyrics” te zien terwijl zij aan het internetten zijn. Het werkt op de meest gebruikte browsers – IE, Mozilla en Chrome.

De applicatie van Advertenties van ULyrics genereert webverkeer naar websites van derden en verdient op die manier geld. De advertenties laten ook vele, commerciële aanbiedingen zien en raden aan bepaalde software te gebruiken of producten aan te schaffen. Wanneer een computergebruiker deze adware browser extensie installeert (zelfs onbewust) stemt hij/zij in met de algemene voorwaarden waar in staat dat persoonlijke informatie, zoals browsegeschiedenis of e-mailadressen doorgegeven kunnen worden aan derden. Dat gezegd hebbende begrijpt u wel dat u deze software niet op uw PC wilt hebben.

De advertenties van ULyrics zijn niet alleen irritant, maar ook schadelijk. Internetgebruikers moeten dus erg voorzichtig zijn met dit “hulpmiddel”. Om de browser extensie van ULyrics en soortgelijke, mogelijk ongewenste applicaties te vermijden zou u gratis downloads altijd van betrouwbare sites moeten halen. Iedere verdachte download kan er toe leiden dat dit adware programma op uw computer geïnstalleerd wordt. Was extreem alert wanneer u van het internet gedownloade software op uw computer installeert en lees altijd alle Algemene Voorwaarden. Sla geen stappen over tijdens het installatieproces en probeer altijd voor een geavanceerde installatie te kiezen, zodat u alle instellingen zelf aan kunt geven.

Instructies voor handmatige verwijdering van ULyrics

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van ULyrics te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar ULyrics en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De advertenties van ULyrics verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met ULyrics en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De advertenties van ULyrics verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met ULyrics en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De advertenties van ULyrics verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op ULyrics. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Ads by ULyrics verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By ULyrics files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 26, 2014 06:46, juni 26, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *