Ads By WeatherWidget - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

WeatherWidget is een adware programma dat Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome of Safari kan infiltreren. Het programma gebruikt oneerlijke methodes om dit te doen. Meestal komt het in een bundel met allerlei gratis media spelers, PDF makers, download managers enz. Van zodra het op je pc zit, toont het programma talloze advertenties met links naar gesponsorde sites. Het doel van dit programma is om deze pagina’s te adverteren en hun verkeer te verbeteren. Daarom genereert het deze advertenties.

Om Advertenties van WeatherWidget te verwijderen, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of Malwarebytes. Onder dit artikel wordt een manuele verwijderingshandleiding voor deze adware voorzien.

Over Advertenties door WeatherWidget

Advertenties van WeatherWidget hebben de volgende slogans “Ads by WeatherWidget”, “brought by WeatherWidget”, “powered by WeatherWidget”, “WeatherWidget Ads”, “WeatherWidget Deals”, enz. en ze kunnen weersvoorspellingen of soms commerciële aanbiedingen, die je zogezegd moeten helpen geld te besparen bij het online winkelen, omvatten. Als je op zo’n advertentie klikt, zal je omgeleid worden naar een pagina die de makers van de adware verondersteld worden te promoten. Het is duidelijk dat elke klik geld opbrengt voor de makers van WeatherWidget.

Iets anders waar je eens moet op letten is dat de meeste Advertenties van WeatherWidget informatie bevatten die op de één of andere manier gerelateerd is aan je surf geschiedenis. Het komt er op neer dat deze adware je surf gewoontes traceert en advertenties genereert volgens je interesses. Dit geeft aan dat WeatherWidget toegang kan hebben tot een deel van je private informatie. Later kan het deze data doorspelen aan andere adverteerders en je betrekken bij andere marketing gerelateerde activiteiten. Met als resultaat dat je nog meer advertenties te zien krijgt of je systeem geïnfecteerd wordt.

Zoals je kan zien zijn er voldoende redenen om Advertenties van WeatherWidget van je systeem te verwijderen van zodra je het opmerkt.

De distributiemethodes van WeatherWidget

Meestal infiltreert WeatherWidget samen met andere software, zoals gratis media spelers, video recorders, download managers, PDF makers, etc. Meestal wordt het programma niet duidelijk onthuld en heeft het je toestemming niet nodig om toegevoegd te worden. Je krijgt het echter nog steeds te zien als een optionele download in één van de installatiestappen van de freeware. Meestal wordt het ook onthuld in de Algemene Voorwaarden van de freeware. Als je niet voorzichtig bent met de installatie, kan je makkelijk akkoord gaan met het toevoegen van WeatherWidget zonder dat je het merkt.

Als jij deze adware gedownload hebt en het surfen wordt constant verstoord door WeatherWidget Advertenties, moet je onmiddellijk je computer scannen met een betrouwbaar anti-malware programma of het manueel doen door de onderstaande handleiding te gebruiken.Automatische tools Ads by WeatherWidget verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By WeatherWidget files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Advertenties van WeatherWidget

Hoe Ads by WeatherWidget te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by WeatherWidget installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by WeatherWidget en gerelateerde parasieten als Ads by BrowseSuggest , Ads by SunnyDay Apps , Searchonlinenow.net virus , Ads by TyphonApp .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by WeatherWidget van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by WeatherWidget en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by WeatherWidget, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by WeatherWidget verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by WeatherWidget. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by WeatherWidget of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by WeatherWidget, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by WeatherWidget verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by WeatherWidget of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by WeatherWidget, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by WeatherWidget verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by WeatherWidget van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by WeatherWidget verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by WeatherWidget. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by WeatherWidget, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by WeatherWidget

 
Processen:

       
 

Over de auteur

 
mei 26, 2016 07:43, mei 26, 2016 07:43
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *