Ads By WinOff - Hoe Te Verwijderen?

 

WinOff is een adware-programma dat werd ontworpen door Softmaking srl. Dit bedrijf is gekend voor een andere verdachte applicatie – de search.golliver.com zoekmachine. Meestal zitten beide programma’s in een bundel, maar ze kunnen ook afzonderlijk browsers infecteren.

Eens binnen, genereert WinOff heel wat advertenties en geeft het ze weer terwijl u aan het surfen bent op het internet. Als u erop klikt, zal u worden herleid naar één van de pagina’s van WinOff partners. Het doel van dit programma is het verhogen van webverkeer naar bepaalde pagina’s en hun pagina ranking in zoekresultaten. Maar sommige van de advertenties kunnen gebruikers omleiden naar potentieel gevaarlijke websites die er mogelijks voor zorgen dat hun computer geïnfecteerd geraakt. Daarenboven is WinOff ook gekend voor problemen omtrent het schenden van privacy.

Het wordt aangeraden om advertenties van WinOff te verwijderen door ofwel het gebruik van een anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla, ofwel het volgen van de handleiding onder dit artikel.

Over advertenties van WinOff

WinOff richt zich meestal op computers in Italië. Als u z’n officiële website bezoekt (winoff.net), zal u zien dat de informatie op de site gepresenteerd is in het Italiaans. Eens binnen, maakt het programma enkele aanpassingen aan de instellingen van uw webbrowsers. Het kan Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en zelfs Safari overnemen. Apple-gebruikers zijn hiertegen dus niet beschermd.

Het eerste ding dat u zal opmerken over de mogelijke aanwezigheid van WinOff, is een aantal advertenties die worden weergegeven terwijl u door het internet browset. Ze worden gelabeld als “Ads by WinOff”, “WinOff Ads”, “brought by WinOff” enzovoort. Sommige van deze advertenties zijn redelijk aantrekkelijk, aangezien ze verscheidene aanbiedingen omtrent online shoppen bevatten. Ook kunnen ze het verkrijgen van kortingen suggereren en meer. Maar als u op zo’n advertentie klikt, zal u gewoonweg worden omgeleid naar websites van WinOff partners. In het ergste geval, zal u een kwaadaardige website bezoeken waar uw systeem geïnfecteerd geraakt.

Houd in het achterhoofd dat WinOff ook uw privacy kan schenden door het monitoren van uw browsergewoonten. Het kan informatie verkrijgen over uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, IP-adres en meer. Dit is een andere reden om weg te blijven van WinOff.

Distributiemethoden van WinOff

Zoals al eerder werd gemeld, heeft WinOff een officiële website. Het programma kan worden gedownload van daar. Maar meestal is dit niet het geval. De meest voorkomende methode van infiltratie van deze adware is het gebundeld worden met andere gratis software. Het wordt gebundeld met gratis muziekspelers, PDF-makers, download managers en dergelijke.

Om het toevoegen van WinOff te voorkomen, zorgt u er best voor dat u genoeg aandacht besteedt aan wat u downloadt van het internet. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en volg elke installatiestap. Als u additionele programma’s ziet die samen met de hoofdsoftware komen, staat u het installeren van applicaties die u niet kent, beter niet toe.

Om advertenties van WinOff te verwijderen, gebruikt u de handleiding hieronder of voert u een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma. Zorg ervoor dat u uw anti-malware upgradet naar z’n laatste versie om zeker te zijn van de beste resultaten.Automatische tools Ads by WinOff verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By WinOff files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van advertenties van WinOff

Hoe Ads by WinOff te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by WinOff installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by WinOff en gerelateerde parasieten als Dregol.com virus , ReferenceBoss Toolbar , Simplelocker Ransomware , Seektoexplore.com .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by WinOff van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by WinOff en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by WinOff, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by WinOff verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by WinOff. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by WinOff of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by WinOff, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by WinOff verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by WinOff of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by WinOff, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by WinOff verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by WinOff van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by WinOff verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by WinOff. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by WinOff, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by WinOff

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 17, 2015 09:32, mei 17, 2015 09:32
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *