Advertenties van DNS Unlocker - Hoe te verwijderen

Volgens de omschrijving zou DNS Unlocker gebruikers moeten voorzien van de mogelijkheid zich gemakkelijk toegang te verschaffen tot allerlei geblokkeerde websites. Dit is echter niet waar – deze tool werd gecategoriseerd als een adware en zal vast en zeker wat ongewenste gevolgen kennen voor je systeem.

Hoewel sommige gebruikers dit specifieke tool nuttig kunnen vinden, raden wij je af het te gebruiken omwille van verschillende, voor de hand liggende redenen:


Ads by DNS Unlocker remove

 • Het verzamelen van je persoonlijke gegevens;
 • Het tonen van een overvloed aan advertenties;
 • Het laten infiltreren van andere kwaadaardige software op je computer.

Dit zijn zelfs niet alle kwaadaardige functies die DNS Unlocker zal uitvoeren van zodra het je systeem infiltreerde. Voeg hier nog het feit aan toe dat het verdeeld wordt via oneerlijke en kwaadaardige methodes, en je weet dat dit programma echt ongewenst is.

Als je Advertenties van DNS Unlocker op je computer hebt staan en je hebt er geen idee van hoe je eraan kwam, lees dan dit artikel verder en kom te weten hoe je het kan verwijderen en hoe je de algemene beveiliging van je computer kan verbeteren zodat dit nooit nog gebeurt.

Hoe DNS Unlocker Schade Kan Veroorzaken

Het wordt omschreven als een alternatieve tot traditionele VPN en Proxy services, die zich vooral richt op het toegang verschaffen tot inhoud die beperkt is buiten de Verenigde Staten.

Er zijn veel kwaadaardige tools die beweren proxy services of veiliger en anoniem surfen te voorzien – Safefinderds.com, FF Safe Checker, Safesearch.top en ga zo maar door. Ze zijn allemaal gecategoriseerd als adware of als browser hijacker. Advertenties van DNS Unlocker vormt hier geen uitzondering op – dit kwaadaardige tool brengt problemen aangaande je persoonlijke veiligheid en die van je browser met zich mee.

De voornaamste reden waarom DNS Unlocker gecategoriseerd werd als malware zijn de duidelijke advertenties. Het net zelf, staat vol met allerlei advertenties, toch zijn deze advertenties die getoond worden door allerlei sites niet schadelijk of overvloedig. Dit in tegenstelling tot Advertenties van DNS Unlocker – deze toepassing zal overal extra advertenties toevoegen. Deze kunnen geopend worden als nieuwe tabbladen of vensters. Het kan ook moeilijk zijn om ze te sluiten zonder per ongeluk op de advertentie te klikken.

We raden je dan ook ten stelligste aan om advertenties die getoond worden door DNS Unlocker te mijden, omdat deze omschreven worden als zijnde Malvertising – het klikken op één van deze advertenties kan resulteren in het infecteren van je computer met andere kwaadaardige software of het feit dat je opgelicht wordt met iets dat je niet echt nodig hebt (scamming).

Daarnaast kan DNS Unlocker ook je persoonlijke informatie verzamelen. Dit vormt eerder een ernstige bedreiging voor je veiligheid, omdat je persoonlijke informatie gelekt kan worden aan allerlei derden en het gebruikt kan worden voor echt slechte doeleinden. Verschillende cybercriminelen kopen persoonlijke informatie van hun doelpubliek om zodoende meer geavanceerde en geoptimaliseerde malware aanvallen uit te voeren om betere resultaten te verkrijgen. Uiteindelijk kan dit leiden tot het stelen van je bankrekeninggegevens en dergelijke.

Hoe Advertenties van DNS Unlocker Je Computer Infecteren

Het kan zijn dat je ooit dacht dat DNS Unlocker een nuttig gratis tool was dat je kon helpen en je dit programma zelf installeerde. Meestal is dit echter niet de manier waarop het gebeurt. Deze infectie wordt verdeeld in een bundel met andere gratis software en dringt je computer stiekem binnen – gewoonlijk zijn gebruikers zich er zelfs niet van bewust dat er extra software geïnstalleerd wordt.

Ook kan het geïnstalleerd worden als je klikt op een misleidende online advertentie. Wat er ook van aan is, je computer zou moeten worden beschermd door een professionele anti-malware die beschikt over realtime bescherming om te verhinderen dat zulke virussen op je systeem terechtkomen. Er bestaat geen twijfel over da Plumbytes anti-malware de beste tool hiervoor is – het is in staat om infecties zoals DNS Unlocker te stoppen.

Natuurlijk kan je ook wat voorzichtiger zijn tijdens het installeren van software vanop het internet. Probeer je te familiariseren met de beschikbare informatie en sla nooit een installatiestap over. Als je vermoed dat er iets geïnstalleerd zal worden dat je niet op je computer wenst, annuleer dan onmiddellijk de installatie.

Hoe het DNS Unlocker Probleem Oplossen

De gemakkelijkste en meest efficiënte methode om verlost te worden van infecties zoals Advertenties van DNS Unlocker is je computer scannen met een degelijke anti-malware toepassing, zoals Spyhunter. Deze zullen onmiddellijk het virus detecteren en automatisch van je computer verwijderen. Het duurt slechte enkele minuten voor dit proces om te voltooien en je computer zal volledig virusvrij zijn.

Als je echter geen extra software wilt downloaden, kan je onze stap voor stap handleiding voor het handmatig verwijderen van Advertenties van DNS Unlocker raadplegen. We hebben deze opgesteld om je te helpen bij het ingewikkelde malware verwijderingsproces. Als je erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren zou Advertenties van DNS Unlocker voorgoed van je computer verwijdert moeten zijn.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Advertenties Van Dns Unlocker en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Advertenties Van Dns Unlocker en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,


Hoe DNS Unlocker te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Advertenties van DNS Unlocker installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DNS Unlocker .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Advertenties van DNS Unlocker van uw browsers

TopHoe Advertenties van DNS Unlocker te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DNS Unlocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe Advertenties van DNS Unlocker te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Advertenties van DNS Unlocker of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DNS Unlocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het Advertenties van DNS Unlocker virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de DNS Unlocker van de lijst.

Hoe Advertenties van DNS Unlocker te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Advertenties van DNS Unlocker en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DNS Unlocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Advertenties van DNS Unlocker verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe Advertenties van DNS Unlocker te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Advertenties van DNS Unlocker en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent DNS Unlocker, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-dns-unlocker

Removal guides in other languages

Ads by DNS Unlocker (en) 
Ads by DNS Unlocker (es) 
Les publicités par DNS Unlocker (fr) 
Ads by DNS Unlocker (dk) 
Ads by DNS Unlocker (jp) 
Ads by DNS Unlocker (se) 
DNS Unlocker (de)  Flag of Germany
Ads by DNS Unlocker (it) 
DNS Unlocker (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.