AllStarDeals - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

AllStarDeals is een kwaadaardige applicatie die wordt geclassificeerd als adware. Dit betekent dat het, eens binnen, uw webbrowsers zal overspoelen met advertenties in allerlei vormen.

Het is op zichzelf geen gevaarlijk virus, zolang u niet op de advertenties weergegeven door deze malware klikt. Maar dit kan moeilijk zijn aangezien die advertenties meestal alle ruimte van het scherm innemen. U kan er dus ook per ongeluk op klikken. Daarom raden we u aan om AllStarDeals zo snel mogelijk van uw systeem te verwijderen.

Als u recentelijk hebt ontdekt dat uw computer is geïnfecteerd door deze malware maar geen idee heeft hoe zich ervan te ontdoen, dan bent u op de juiste plaats terechtgekomen. In dit artikel zullen we u voorzien van gedetailleerde instructies voor het zich ontdoen van AllStarDeals op manuele en automatische wijze. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

Om een virus als AllStarDeals snel en zonder veel moeite te verwijderen, raden we de automatische wijze aan. Het is gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag. Het enige dat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma als Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer het op uw computer en voer een scan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Het virus zal meteen worden gedetecteerd en verwijderd. Als uw systeem is geïnfecteerd door andere virussen, zal het ook deze detecteren en elimineren. U kan ook andere anti-malware software gebruiken naar uw keuze.

Om AllStarDeals manueel te elimineren, zal u een reeks stap-voor-stap acties moeten voltooien. Dit proces kan ingewikkeld zijn en daarom hebben we een handleiding ontwikkeld voor het manueel verwijderen van AllStarDeals. Onder dit artikel zal u het vinden. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om AllStarDeals manueel zelf te elimineren.

Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van AllStarDeals, kan u verder lezen in dit artikel. Als u vragen heeft over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden.

Over de AllStarDeals adware

Het wordt beschreven als een gratis vergelijkingsmiddel – AllStarDeals zou u moeten toestaan om verscheidene online deals te vergelijken en u geld en tijd te besparen op deze manier. Maar dit is niet de waarheid. Het probleem is dat AllStarDeals uw webbrowsers zal overspoelen met advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

AllStarDelas_adware_virus_remove

Meestal verschijnen advertenties weergegeven door AllStarDeals op e-commerce websites als eBay en Amazon. U zal aangeboden om bepaalde producten te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de aanbiedingen nep. Ze proberen enkel om uw aandacht te winnen en u op deze advertenties te laten klikken.

Als u toch op zo’n advertentie weergegeven door AllStarDeals klikt, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u iets probeert aan te kopen op die websites.

Distributiemethoden van de AllStarDeals adware

U kan geïnfecteerd worden door AllStarDeals door het simpelweg downloaden en installeren van bepaalde gratis software. Als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat AllStarDeals mee gedownload en geïnstalleerd zal worden. Daarom weest u best zeer aandachtig tijdens het installatieproces van gratis software en houdt u uw computer beschermd met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel om dit te voorkomen.Automatische tools AllStarDeals verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected AllStarDeals files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van AllStarDeals advertenties

Hoe AllStarDeals te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals AllStarDeals installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan AllStarDeals en gerelateerde parasieten als Hoe Malwarebytes Downloaden en Installeren , Search.installmac.com , Chitka Pop up , Qone8 virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder AllStarDeals van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan AllStarDeals en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan AllStarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top AllStarDeals verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan AllStarDeals. Klik op het icoon met de prullenbak naast AllStarDeals of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan AllStarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top AllStarDeals verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan AllStarDeals of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met AllStarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe AllStarDeals verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou AllStarDeals van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top AllStarDeals verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij AllStarDeals. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met AllStarDeals, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding AllStarDeals

 
Processen:
 

AllStarDeals schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
oktober 19, 2015 09:38, oktober 19, 2015 09:38
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *