BetterCareerSearch Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

 

BetterCareerSearch Toolbar is een vervelende werkbalk gemaakt door Mindspark. Net zoals de vorige van deze makers, belooft het uw zoekopdrachten te verbeteren. Maar het werd ontworpen enkel en alleen om gesponsorde websites te adverteren. Het kan geïnstalleerd worden in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome zonder de toestemming van gebruikers. Om de BetterCareerSearch Toolbar te verwijderen, wordt het aangeraden uw computer te scannen met betrouwbare anti-spyware zoals Spyhunter, StopZilla of Malwarebytes. Voor meer informatie over deze browser plug-in en over hoe het te verwijderen, kan u dit artikel verder lezen.

Over BetterCareerSearch Toolbar

BetterCareerSearch Toolbar beweert de handigste zoekmachine voor jobs te zijn met enkele extra kenmerken, zoals salarisberekeningen en dergelijke. Maar het programma gebruikt onethische methoden om geïnstalleerd te worden in browsers, wat het een potentieel ongewenst programma maakt. Het is ook vaak gerelateerd aan het kapen van browsers, BetterCareerSearch Toolbar kan uw startpagina en standaard zoekmachine veranderen naar ask.com en ervoor zorgen dat u deze niet opnieuw kan aanpassen. Het kan ook uw browseractiviteiten opvolgen en informatie verzamelen over uw zoekopdrachten, meest bezochte pagina’s en meer. Toegang krijgen tot deze gegevens kan samengaan met het schenden van uw privacy, dus dat is een andere reden om BetterCareerSearch Toolbar te classificeren als een potentieel ongewenst programma.

Weet dat BetterCareerSearch Toolbar uw zoekresultaten kan aanpassen door het invoegen van vele gesponsorde websites. Hierdoor bestaat de kans dat u op een onveilige link klikt en potentieel gevaarlijke pagina’s bezoekt. Ook loopt u het risico dat niet-identificeerbare informatie over u openbaar wordt gemaakt, wat niet meteen gevaarlijk is. Maar BetterCareerSearch Toolbar doet dit zonder gebruikers ervan op de hoogte te stellen.

Distributiemethoden van BetterCareerSearch Toolbar

Net zoals alle programma’s van Mindspark, wordt BetterCareerSearch Toolbar gedistribueerd samen met andere gratis software. Het zit in bundels met gratis spelers, download managers, PDF-makers en dergelijke. Wees voorzichtig met deze soort downloads, zelfs wanneer ze bekend zijn over heel de wereld. Lees steeds de algemene voorwaarden van nieuwe downloads om alle informatie te weten te komen.

Er is nog iets waar u aandacht aan moet besteden tijdens het installatieproces van gratis software: zorg ervoor dat u steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode kiest en volg alle stappen. Deselecteer opties die het hebben over additionele downloads indien u er niet bekend mee bent. Ga ook niet akkoord met aanpassingen aan uw startpagina’s. Dit zijn de beste methodes waarmee u deze soort van adware kan voorkomen.

Als uw systeem al is geïnfecteerd, verwijdert u BetterCareerSearch Toolbar zo snel mogelijk. Volg de handleiding hieronder om dit manueel te doen, of scan uw systeem met een automatisch verwijderhulpmiddel voor BetterCareerSearch Toolbar.Automatische tools BetterCareerSearch Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected BetterCareerSearch Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van de BetterCareerSearch Toolbar

Hoe BetterCareerSearch Toolbar te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals BetterCareerSearch Toolbar installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan BetterCareerSearch Toolbar en gerelateerde parasieten als ReferenceBoss Toolbar , Widgi Toolbar , MediaGet Toolbar , VAFMusic Toolbar .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder BetterCareerSearch Toolbar van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan BetterCareerSearch Toolbar en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BetterCareerSearch Toolbar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top BetterCareerSearch Toolbar verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan BetterCareerSearch Toolbar. Klik op het icoon met de prullenbak naast BetterCareerSearch Toolbar of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BetterCareerSearch Toolbar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top BetterCareerSearch Toolbar verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan BetterCareerSearch Toolbar of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BetterCareerSearch Toolbar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe BetterCareerSearch Toolbar verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou BetterCareerSearch Toolbar van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top BetterCareerSearch Toolbar verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij BetterCareerSearch Toolbar. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BetterCareerSearch Toolbar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
december 15, 2014 09:35, december 15, 2014 09:35
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *