Blankrefer.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Dreigende afpers brieven worden voornamelijk in brievenbussen gedropt zonder info over de afzender. Na te weten gekomen te zijn welke de officiële service is die Blankrefer.com aanbiedt, zal het je wenkbrauwen doen fronsen en geen enkele legale zaak zal deze toepassing gebruiken.

Over de Blankrefer.com pop-up

De gebruikers van Blankrefer.com kunnen in franchise hun sites uitbrengen zonder duidelijke aansprakelijkheid als verwijzers. Blankrefer.com verwijdert de naam van de verwijzer nadat je omgeleid werd naar een onbekende site. Het komt erop neer dat deze site hackers helpt met hun identiteit te verbergen terwijl ze chaos veroorzaken op je computer. Als je dus geïnfecteerd bent zal je niet zeker kunnen zijn van wat je computer aanvalt en het al zeker niet gemakkelijk kunnen verwijderen.

Blankrefer.com werd gevonden een deel te zijn van een kwaadaardige software cirkel, waardoor het beschouwd wordt als een adware-type dreiging. Zodra het stiekem je pc binnendrong, zal het je sites spammen met bijkomende pop-ups van gesimuleerde legitieme advertenties. Je browsers zullen overspoeld worden met reclame dat maar één nep doel heeft: omleidingen veroorzaken naar andere webpagina’s. Het is niet verwonderlijk dat al hun inhoud frauduleus is. Deze reclameblokken kunnen je zelfs rechtstreeks om geld vragen in ruil voor een bepaald product. Dit kan van alles en nog wat zijn.

Er kunnen ook nog andere opdringerige en destructieve toepassing aan je systeem worden toegevoegd na het klikken op één van deze pop-ups. Deze genereerde links maken de ontwerpers van Blankrefer.com rijker omdat ze betaald worden door de adverteerders eens de advertenties geopend werden. Na het oververmoeid worden van al die onophoudende pop-ups, is het begrijpelijk dat je computer passiever reageert en meer tijd nodig heeft om een taal te voltooien. Om de situatie nog wat erger te maken, het kan ook zijn dat je data getraceerd en verzamelt wordt voor duistere zaakjes.

De distributiemethodes van de Blankrefer.com pop-up

Je zou weigerachtig moeten staan tegenover de circulatie van gratis programma’s op het internet. Ten eerste, download geen gratis software als je geen betrouwbare antivirus hebt. Een krachtig tool zal voorkomen dat je potentieel ongewenste programma’s zoals de Blankrefer.com adware download. Download gratis programma’s enkel van op betrouwbare websites, niet deze zoals Download.com of gelijkaardige. Kies daarnaast ook steeds voor de aangepaste installatiemethode zodat er geen bijkomende programma’s hun weg op je pc vinden.

Scroll helemaal naar beneden tot aan de handmatige verwijdering van de Blankrefer.com pop-up om je wat te kalmeren. Zoals we voordien reeds vermelden, zou je moeten beschikken over een anti-malware tool voor het beste resultaat. SpyHunter of Reimage kunnen de gezondheid van je pc garanderen en voorkomen dat welke dreiging dan ook een deel van je systeem wordt.Automatische tools Blankrefer.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Blankrefer.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Blankrefer.com pop-up

Hoe Blankrefer.com popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Blankrefer.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Blankrefer.com popup en gerelateerde parasieten als Adk2ads.tictacti.com popup , Stt.streamjs.net popup , Dlvr.readserver.net popup , Wrapper.z5x.net popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Blankrefer.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Blankrefer.com popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Blankrefer.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Blankrefer.com popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Blankrefer.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Blankrefer.com popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Blankrefer.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Blankrefer.com popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Blankrefer.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Blankrefer.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Blankrefer.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Blankrefer.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Blankrefer.com popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Blankrefer.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Blankrefer.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
oktober 5, 2016 07:15, oktober 5, 2016 07:15
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *