BlpMovies - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

BlpMovies is weer maar eens een andere kwaadaardige toepassing die je niet op je computer mag laten staan. Het staat geregistreerd als een adware, dus zodra het op je system zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties.

Het is niet zo moeilijk om te zien of je pc geïnfecteerd werd met BlpMovies of niet omdat meestal de advertenties die getoond worden door deze malware de slogan “BlpMovies” of “Brought to you by BlpMovies” hebben. Als je dus zo eentje zien verschijnen hebt op één van je browsers, kan je er zeker van zijn dat je computer geïnfecteerd is en moet je dit onmiddellijk oplossen.

Om BlpMovies snel en moeiteloos te verwijderen raden we je aan om het automatisch te doen – download een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en scan er je computer mee. Beide toepassingen zullen onmiddellijk BlpMovies detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd is met andere gelijkaardige virussen, zullen ze ook deze detecteren en verwijderen.

Als je de voorkeur geeft aan een manuele verwijdering ervan – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor BlpMovies. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij dit complexe virus verwijderingsproces. Doe je best om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel BlpMovies te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van BlpMovies moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie.

Over de BlpMovies adware

Hoewel BlpMovies eruit mag zien als een legitieme toepassing die je surf ervaring zou moeten verrijken, is dit niet waar. Het staat geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan tevens steeds een nieuw tabblad of venster geopend worden met daarop een advertentie.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door BlpMovies op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – de meeste van hen zijn nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken zodat je er op zou klikken. We raden je aan om dit niet te doen.

Als je op een advertentie klikt die getoond wordt door BlpMovies zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

Een andere ongewenste eigenschap van BlpMovies is het verzamelen van data. Zodra het geïnstalleerd is zal het je persoonlijke info verzamelen, zoals je surf geschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte sites of zelfs je IP en e-mailadres. Daarna passen ze de advertenties aan volgens de verzamelde data waardoor ze er zo nog aanlokkelijker en relevanter uitzien, hierdoor neemt de kans dat je er op klikt toe. En dit is nu net het hoofddoel van BlpMovies omdat ze betaald worden voor elke klik die jij uitvoert.

De distributiemethodes van de BlpMovies adware

BlpMovies komt in een bundel met andere freeware die je kan downloaden van op het internet. Als je dus de één of andere download manager of media speller van op een onbetrouwbare website download en installeert, bestaat de kans dat ook BlpMovies geïnstalleerd zal worden zonder dat je dit beseft. Om infecties zoals deze te vermijden, moet je steeds de nodige aandacht besteden aan het installatieproces van freeware en je pc te allen tijde beschermen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools BlpMovies verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected BlpMovies files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van BlpMovies Advertenties

Hoe BlpMovies te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals BlpMovies installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan BlpMovies en gerelateerde parasieten als Dealnj , CoronaBorealis , MoshGame , MyPoints Score .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder BlpMovies van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan BlpMovies en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BlpMovies, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top BlpMovies verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan BlpMovies. Klik op het icoon met de prullenbak naast BlpMovies of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BlpMovies, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top BlpMovies verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan BlpMovies of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BlpMovies, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe BlpMovies verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou BlpMovies van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top BlpMovies verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij BlpMovies. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BlpMovies, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding BlpMovies

 
Processen:

       
 

Over de auteur

 
april 15, 2016 07:49, april 15, 2016 07:49
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *