BlueStack Ads - Hoe te verwijderen

BlueStack Ads

BlueStack Ads kunnen tijdens het surfen op je browser verschijnen. Wat betekent dit? Dit betekent dat je computer geïnfecteerd werd met deze malware en je dit moet oplossen. Hoewel het geen zeer gevaarlijk virus is, kan het nog steeds voor wat cyberveiligheid problemen zorgen, daarom raden we je ook aan het te verwijderen.

De meest efficiënte manier om een infectie zoals deze te verwijderen is waarschijnlijk het downloaden van een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Malwarebytes of Plumbytes en er je computer mee scannen. Beide zouden BlueStack Ads vrij snel moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook in de toekomst je pc beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite het te laten staan. Je kan natuurlijk ook een andere anti-malware software gebruiken als je dit wenst.

Als je echter geen bijkomende software wenst te downloaden, kan je BlueStack Ads ook handmatig verwijderen. Dit proces kan er ingewikkeld uitzien dus hebben we een stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor BlueStack Ads gemaakt om je te helpen – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Doe je best om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, handmatig BlueStack Ads te verwijderen.

Er is ook nog een alternatieve manier om verlost te worden van de BlueStacks Ads banner. Als je Windows gebruikt, open je de Windows opdrachtprompt (typ cmd.exe in het zoekvlak en druk op enter, plak dit commando dan in het cmd vak: “c:Program Files (x86)BlueStacksHD-Adb.exe” en druk opnieuw op enter. Voer dan nog twee commando’s uit: “/system/xbin/bstk/su” en “pm disable-user com.bluestacks.s2p”. Dat is alles opdat de advertenties voorgoed weg zouden zijn.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van BlueStack Ads moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je van de nodige assistentie te voorzien.

Over de BlueStack Ads adware

Aangezien de infectie ontwikkeld werd als een extensie, add-on of browser helper object voor Mozilla Firefox, Google Chrome en Internet Explorer browsers, kan het, in vergelijking met normale Windows toepassingen die je verwijdert via het controlepaneel, ingewikkelder zijn om te verwijderen.

Als je meerdere browsers gebruikt, en ze werden allemaal geïnfecteerd, is het belangrijk dat je het virus uit elk van hen verwijdert. Anders komt de infectie gewoon terug.

Zoals beschreven door de ontwikkelaars van BlueStack Ads – is het een tool dat je zal toelaten om mobiele spelletjes te spelen en andere mobiele apps te gebruiken op je pc, rechtstreeks op je browser. Het klinkt aanlokkelijk, maar vertrouw het niet. Terwijl de functionaliteit van deze toepassing zeer dubieus is, heeft het ook wat neveneffecten waarvan je op de hoogte moet zijn.

Als eerste, het zal je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen. Advertenties die getoond worden door BlueStack Ads kunnen komen als pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster geopned worden met daarop een advertentie.

Meestal worden de advertenties van deze malware getoond bij het bezoeken van e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je bepaalde goederen of diensten aanbieden tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep. Ze proberen gewoon om je aandacht te trekken zodat je er zou op klikken, we raden je aan dit niet te doen.

Als je op zo’n advertentie van BlueStack Ads klikt, zal je onmiddellijk worden omgeleid naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cybercriminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen, of als je probeert om er iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

Zoals we hierboven vermelden, kan BlueStack Ads automatisch of handmatig worden verwijderd, de keuze is aan jou. Wij raden je echter aan om de infectie enkel handmatig e vewijderen als je zeker bent van je cyberveiligheid kennis, anders kunnen er restanten achterblijven en kan de infectie terugkeren.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Bluestack Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Bluestack Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe BlueStack Ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals BlueStack Ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan BlueStack Ads .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder BlueStack Ads van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan BlueStack Ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BlueStack Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopBlueStack Ads verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan BlueStack Ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast BlueStack Ads of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BlueStack Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopBlueStack Ads verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan BlueStack Ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BlueStack Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe BlueStack Ads verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopBlueStack Ads verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij BlueStack Ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BlueStack Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding BlueStack Ads

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-bluestack-ads

Removal guides in other languages

BlueStack Ads (en) 
BlueStack Ads (kr)  Flag of South Korea
BlueStack Ads (de)  Flag of Germany
BlueStack 広告 (jp) 
BlueStack Ads (se) 
BlueStack Ads (es) 
BlueStack Ads (fr) 
Anúncios BlueStack (pt) 
BlueStack Ads (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.