Bubble Hit - Hoe te verwijderen

Bubble Hit

De Bubble Hit toepassing van GamesPack (of SweetPacks) word gepromoot als een pc aanpassing voor spelletjes zoals Bubble Shooter en Bubble Genius. Het is compatibel met Windows. Deze spelletjes zijn beschikbaar in de Google Play store en ze zijn vrij populair op smartphones en Facebook. Als je dus een fanatieke gamer bent, kan je verleid worden tot het gebruiken van de Bubble Hit app.

Over Bubble Hit

De ontwerpers van Bubble Hit is SweetIM Technologies Ltd. Dit bedrijf wordt gerelateerd aan de SweetIM Werkbalk browser hijacker en verschillende andere, gelijkaardige programma’s. Bubble Hit vormt geen uitzondering, het wordt ook beschouwd als een browser hijacker. Het wordt geïnstalleerd met de INNO Setup builder. De Bubble Hit browser extensie wijzigt je browser instellingen. Het kan je startpagina vervangen met home.sweetim.com. Deze wijziging vind plaats zodat je omgeleid kan worden naar sites van derden die gesponsord worden door BubbleHit (bv. izzygames.com en webplayersearch.com). Deze omleiding wordt op zijn beurt dan weer uitgevoerd om je reclame te kunnen tonen. Dus kan Bubble Hit ook beschouwd worden als een adware.

Bubble Hit toont pop-ups, banners en allerlei andere soorten advertenties tijdens het surfen. Dit stoort je online surfen en vertraagt je browser beduidend. De slogans die deze advertenties gebruiken zijn: ‘‘Powered by Bubble Hit’’, ‘‘Ads by Bubble Hit’’. Deze adware plaatst cookies om je surfgeschiedenis, zoekopdrachten, enz. te traceren. Gebaseerd op deze dat voorziet Bubble Hit gebruiker gerichte aanbiedingen. Het kan advertenties met geweldige deals tonen op eBay en Amazon. Bubble Hit ads kunnen je naar verdachte sites van derden leiden die dreigingen zoals de Angler ExploitKit en vele andere vitale bedreigingen bevatten.

Hoe infiltreert Bubble Hit je computer?

De Bubble Hit advertentie-ondersteunde tool kan op je pc raken via bundleware. Dit betekent dat het gedownload kan worden via een software bundel die je per ongeluk intalleert in plaats van het specifieke gratis programma. Het is dus van essentieel belang dat je de Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Beleid leest voor je de setup start. Bovendien moet je ook kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde modus en alle bijkomende installaties deselecteren. Deze zullen gemarkeerd staan als Aanbevolen. Weiger zulke aanbevelingen.

Als de Bubble Hit ongewenste toepassing reeds op je computer zit, moet je deze parasiet verwijderen met een betrouwbaar malware verwijdering tool zoals Spyhunter. SpyHunter zal een volledige systeemscan uitvoeren en Bubble Hit samen met zijn add-ons, registerwaarden en zelfs andere malware op je pc verwijderen. Aarzel niet en volg onderstaande, duidelijke verwijderingshandleiding voor Bubble Hit.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Bubble Hit en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Bubble Hit en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Bubble Hit

Hoe Bubble Hit te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Bubble Hit installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Bubble Hit .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Bubble Hit van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Bubble Hit en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Bubble Hit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopBubble Hit verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Bubble Hit. Klik op het icoon met de prullenbak naast Bubble Hit of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Bubble Hit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopBubble Hit verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Bubble Hit of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Bubble Hit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Bubble Hit verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopBubble Hit verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Bubble Hit. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Bubble Hit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Bubble Hit (es) 
Bubble Hit (se) 
Bubble Hit (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.