Buyunlockcode ransomaware - Hoe te verwijderen

Buyunlockcode ransomaware

De Buyunlockcode ransomaware is een kwaadaardig programma dat willekeurige computers in het geheim infiltreert en geld vraagt voor het ontsleutelen van hun bestanden. Het is niet gemakkelijk om zich te ontdoen van deze infectie. Zelfs wanneer u de bestanden gerelateerd aan de ransomware kan verwijderen, kunnen bestanden versleuteld achterblijven. Het is enkel mogelijk om uw bestanden terug te krijgen als u een reservekopie (back-up) ervan hebt. Anders kan u veel belangrijke informatie verliezen.

Over de Buyunlockcode ransomaware

De Buyunlockcode ransomaware behoort tot dezelfde groep van infecties als Cryptographic Locker, CTB Locker, Cryptorbit en anderen. Het wordt gedistribueerd via spam e-mails, vooral met bijlagen. Het Buyunlockcode ransomaware bestand ziet eruit als een echte afbeelding of tekstbestand, dus veel gebruikers hebben niet eens het idee dat het een infectie kan zijn.

Eens de Buyunlockcode ransomaware erin slaagt om te infiltreren, scant het uw systeem en zoekt het naar bestanden om te encrypteren (versleutelen). Het laat Buyunlockcode.txt bestanden achter in de mappen van geëncrypteerde bestanden, die instructies bevatten voor het verkrijgen van de decryptiesleutel en het terugkrijgen van uw bestanden. Het vraagt gebruikers voor een betaling van $500 aan de makers van deze ransomware. Maar zelfs wanneer u de afkoopsom betaalt, kan u er niet zeker van zijn of u de encryptiesleutel zal krijgen. Het programma werd enkel ontworpen om geld te stelen van computergebruikers.

Preventie tegen de Buyunlockcode ransomaware

Het is heel belangrijk alle preventiemaatregelen te nemen om programma’s als deze Buyunlockcode ransomaware te voorkomen. Open nooit bijlagen in spam e-mails. Vermijd ook het lezen van mails die werden verzonden door verdachte zenders. In plaats daarvan is het een goed idee om zulke e-mails te verwijderen en er nooit meer aan te denken. Zorg er ook voor dat u regelmatig een back-up maakt van uw bestanden, zodat u ze steeds terug kan plaatsen indien nodig.

Merk op dat de Buyunlockcode ransomaware ook additionele malware kan infiltreren in uw systeem, wat voor nog meer problemen kan zorgen. Daarom is het een goed idee uw systeem te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter, Malwarebytes of StopZilla. Zorg ervoor dat u uw anti-malware upgradet naar z’n laatste versie zodat het voor de beste resultaten kan zorgen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Buyunlockcode Ransomaware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Buyunlockcode Ransomaware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-buyunlockcode-ransomaware

Removal guides in other languages

Buyunlockcode ransomware (en) 
Buyunlockcode ransomaware (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.