Clk.myretargeting.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Clk.myretargeting.com is een nieuwe adware toepassing. Het specialiseert zich in het genereren en tonen van pop-up-achtige advertenties. Deze advertenties hebben de neiging om veelvuldig services en producten, inclusief andere software te promoten. Ze zijn meestal erg vervelend en verschijnen op je pc als een ongevraagde gast.

Over de Clk.myretargeting.com Pop-up

Clk.myretargeting.com voegt bestanden toe en wijzigt registersleutels en browser instellingen. Vaak worden een nieuwe opstart sleutel en browser snelkoppelingen toegevoegd. Het implementeert ook kwaadaardige codes op je browser. Dit alles wordt gedaan om je de maniakale pop-ups te kunnen tonen. Deze extensie infiltreert Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Opera en Safari. De plug-in nestelt zich vooral in Windows besturingssystemen, maar ook Mac kan aangetast worden.

Clk.myretargeting.com injecteert de pop-ups in de HTML code van de websites die je bezoekt. De pop-ups hebben het etiket van ‘‘Ads by Clk.myretargeting.com’’ en dergelijke. Ze vertragen je surf sessies. De browser bevriest en crashed constant. De advertenties maken het moeilijk om de eigenlijke inhoud van de sites te zien. Deze werkbalk gebruikt bovendien cookies om je online activiteiten, locatie – data waarnaar gerefereerd wordt als NPII (niet-persoonlijk identificeerbare informatie) te traceren. Deze info wordt verkocht aan derden en vervolgens worden de advertenties naargelang aangepast. Clk.myretargeting.com biedt meestal nep software updates aan. Als je op de pop-ups klikt, wordt je omgeleid naar dubieuze domeinen van derden die meestal geïnfecteerd zijn met andere malware of zelfs gemene infecties zoals spyware of ransomware.

Hoe infiltreert de Clk.myretargeting.com Pop-up Je Computer?

Kangoeroe software installatie of ‘‘bundelen’’ wordt gebruikt om Clk.myretargeting.com op je computer te importeren. Dit betekent dat de adware samen met andere programma’s geïnstalleerd wordt. Deze bevatten populaire programma’s zoals YouTube add-ons, nep codec pakketten, nep PC Cleaner, Windows Accelerator, etc. Deze software pakketten worden gratis aangeboden op het internet en onthullen de bijkomende installaties onvoldoende. Dus moet je de EULA (Gebruikersovereenkomst) lezen en kiezen voor de Aangepaste/Geavanceerde installatiemethode. Deselecteer ze gerust. Bovendien kan het bezoeken van verdachte sites, zoals torrents, spelletjes en gok platformen, pornografische sites, het klikken op allerlei dubieuze pop-ups, de infiltratie van Clk.myretargeting.com veroorzaken.

Het manueel verwijderen zal zeer waarschijnlijk niet efficiënt zijn. Na het herstarten zal Clk.myretargeting.com zichzelf opnieuw installeren. Men stelt voor om de beste malware verwijdering tools te gebruiken die er op de markt te vinden zijn – Reimage of SpyHunter – om verlost te worden van deze adware. Volg onderstaande verwijderingsinstructies voor Clk.myretargeting.com below.Automatische tools Clk.myretargeting.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Myretargeting Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van de Clk.myretargeting.com pop-up

Hoe myretargeting popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Clk.myretargeting.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Clk.myretargeting.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan myretargeting popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Clk.myretargeting.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top myretargeting popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Clk.myretargeting.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast myretargeting popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Clk.myretargeting.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top myretargeting popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Clk.myretargeting.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met myretargeting popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Clk.myretargeting.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Clk.myretargeting.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top myretargeting popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Clk.myretargeting.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met myretargeting popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
juli 11, 2016 07:48, juli 11, 2016 07:48
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *