ConceptTool Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Heeft u advertenties van ConceptTool in uw scherm zien springen terwijl u aan het internetten was? Dit betekent dat uw computer geïnfecteerd is met een adware programma dat adverteert voor verschillende, commerciële websites. De berichten bevatten meestal aanbiedingen voor coupons of kortingscodes die bij online winkels gebruikt kunnen worden. Hoewel dit natuurlijk aanlokkelijk kan klinken, is het probleem dat de advertenties van ConceptTool maar blijven komen en vervelend worden. Dit is de voornaamste reden waarom computergebruikers dit willen stoppen. Maar er is nog iets dat u over deze advertenties zou moeten weten.

Ten eerste komt het adware programma van ConceptTool op een oneerlijke manier op computers terecht. Doorgaans is het gekoppeld aan gratis applicaties die van het internet gedownload kunnen worden. Dit maakt het een mogelijk ongewenst programma. Ten tweede kan het programma uw browse gedrag bespioneren, wat betekent dat het zelfs toegang kan krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Tenslotte bevatten de advertenties van ConceptTool links naar gesponsorde websites en als u daar eenmaal op klikt, wordt u gedwongen deze te bezoeken. Dit kunnen ook onveilige websites zijn.

U zou dit soort programma’s moeten vermijden en voorzichtiger moeten zijn wanneer u freeware of shareware downloadt. Het is heel belangrijk om de Algemene Voorwaarden te lezen voordat u iets installeert. Zo komt u er precies achter wat u krijgt wanneer u een of andere applicatie downloadt. Verzeker u er ook van dat u een aangepaste installatie doorloopt en de stappen van installatie volgt, zodat u eventuele, onbekende, optionele downloads kunt weigeren.

Verwijder de advertenties van ConceptTool, omdat u hier geen voordeel van zult hebben. Dit adware programma is ontwikkeld door Super Web LLC, die al tientallen, soortgelijke applicaties hebben uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Hatchiho, Search Maven, enzovoort. Om te leren hoe u dit adware programma kunt verwijderen, volgt u de instructies hieronder.

Instructies voor handmatige verwijdering van de advertenties van ConceptTool

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van ConceptTool te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar ConceptTool en /of andere gerelateerde programma’s in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De advertenties van ConceptTool verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op het Tandwiel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Klik op In- of Uitschakelen Add-ons. Verwijder alles wat te maken heeft met ConceptTool en andere plug-ins die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De advertenties van ConceptTool verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met ConceptTool of wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u hem waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De advertenties van ConceptTool verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die te maken hebben met ConceptTool. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools ConceptTool Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ConceptTool Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 12, 2014 06:46, juni 12, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *