Constant Fun - Hoe Te Verwijderen?

 

Constant Fun is weer maar eens een kwaadaardige toepassing, die officieel geregistreerd staat als een adware. Zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met verschillende advertenties in allerlei vormen wat niet alleen vervelend is maar ook nog eens gevaarlijk.

Het is niet moeilijk om te zien dat je computer geïnfecteerd werd met deze malware of niet omdat meestal de advertenties die het toont het label “Advertenties door Constant Fun” of “Je gebracht door Constant Fun” hebben. Als je dus deze op één van je browsers opgemerkt hebt, kan je er zeker van zijn dat je pc geïnfecteerd werd en moet je dit probleem oplossen.

Virussen zoals Constant Fun kunnen manueel of automatisch verwijdert worden, de keuze is aan jou. Daar het makkelijker en sneller is om het automatisch te doen, raden we je deze methode aan. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer hem en voer een scan uit van alle op je harde schijf bewaarde bestanden. Eén van deze toepassingen zal in een mum van tijd automatisch de dreiging detecteren en verwijderen. Het zal ook in de toekomst je pc beschermen tegen gelijkaardige infecties, het loont dus de moeite om het te laten.

Als je de voorkeur geeft aan de manuele verwijdering – scroll dan naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap Constant Fun manuele verwijderingshandleiding. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij dit ingewikkelde virus verwijderingsproces. Doe je best om alle stappen in correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel Constant Fun te verwijderen.

Om meer te weten over de specifieke eigenschappen van Constant Fun moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Constant Fun adware

Het werkt als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan bijna alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Zodra het op je pc zit zal deze adware al deze browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster met daarop een advertentie geopend worden.

We raden je aan om de advertenties getoond door Constant Fun te mijden omdat als je op eentje ervan klikt je onmiddellijk omgeleid wordt naar andere sites die eigendom kunnen zijn van verschillende cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

Een andere ongewenste eigenschap van Constant Fun is het verzamelen van gegevens. Zodra het op je pc zit zal het je persoonlijke info, zoals surf geschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte sites en zelfs je IP en e-mailadres verzamelen. Daarna past men de advertenties aan volgens de verzamelde data om ze relevanter en aanlokkelijker te maken zodat de kans dat je er op klikt. Dit is het voornaamste doel van Constant Fun omdat zij betaald worden voor elke klik die jij doet.

De distributiemethodes van Constant Fun

Constant Fun wordt op dezelfde manier als andere adware van dit type verspreid – gebundeld met allerlei freeware die je kan downloaden van op het net. I.e. als je de één of andere PDF generator of downloads manager download en installeert, bestaat de kans dat ook Constant Fun geïnstalleerd zal worden zonder dat je dit beseft. Daarom moet je steeds je software voorzichtig kiezen en de nodige aandacht besteden aan het installatieproces van de freeware zodat je dit kan voorkomen.Automatische tools Constant Fun verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Constant Fun en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Constant Fun Advertenties

Hoe Constant Fun te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Constant Fun installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Constant Fun van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Constant Fun en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Constant Fun, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Constant Fun verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Constant Fun. Klik op het icoon met de prullenbak naast Constant Fun of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Constant Fun, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Constant Fun verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Constant Fun of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Constant Fun, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Constant Fun verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Constant Fun van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Constant Fun verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Constant Fun. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Constant Fun, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Constant Fun

 
Processen:
       
 
 
januari 16, 2016 12:36, januari 16, 2016 12:36
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *