CoupItOn - Hoe Te Verwijderen?

 

CoupItOn mag er dan wel op het eerste zicht nuttig en gratis uitzien, dit is niet waar. Deze toepassing staat officieel gekend als een adware, wat betekent dat het zodra het op ja pc zit je browsers zal overspoelen met verschillende advertenties in allerlei vormen.

Het is niet zo gevaarlijk op zichzelf zolang je niet op één van die advertenties klikt. Dit kan echter moeilijk zijn omdat deze advertenties meestal bijna je volledige scherm bedekken, dus kan dit makkelijk per ongeluk gebeuren. Daarom raden we je aan om CoupItOn zo snel mogelijk te verwijderen.

Er zijn twee manieren om CoupItOn te verwijderen – manueel of automatisch, de keuze is aan jou. Als het je eerste keer is voor het verwijderen van een virus zoals CoupItOn raden we je aan het automatisch te doen– het is veel makkelijker en neemt minder tijd in beslag. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes. Installeer het op je computer en voor dan een volledige scan uit van alle, op je harde schijf opgeslagen, bestanden. Deze zou het virus binnen een aantal seconden moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook je pc in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, het loont dus de moeite om het te laten staan.

Als je om de één of andere reden echter geen bijkomende anti-malware software wilt installeren, kan je ook zelf CoupItOn manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele CoupItOn verwijdering handleiding gemaakt om je hierbij te helpen – scroll tot onder dit artikel en bekijk hem. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel CoupItOn te verwijderen.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan in de onderstaande commentaar sectie. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van CoupItOn moet je dit artikel verder lezen.

Over de CoupItOn adware

Hoewel het omschreven wordt als een nuttige toepassing die je toelaat zowel geld als tijd de besparen tijdens het online winkelen door je te voorzien van allerlei coupons, deals en commerciële aanbiedingen is dit niet waar. Het probleem is dat al deze aanbiedingen komen in de vorm van vervelende web advertenties, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs nieuw venster met een advertentie, op je browser geopend worden.

Advertenties die getoond worden door CoupItOn verschijnen meestal op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, het is gewoon een manier om je aandacht te trekken en je op één van deze advertenties te laten klikken. Dit raden we je niet aan. Als je op één van deze advertenties klikt die getoond worden door CoupItOn zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van verschillende cyber criminelen zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden door andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende geld kwijtspelen.

Distributiemethodes van de CoupItOn adware

CoupItOn wordt op dezelfde manier verspreid als de meeste ander adware van dit type– in een bundel met allerlei freeware die je gratis kan downloaden van op het internet. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat CoupItOn ook zal worden gedownload en geïnstalleerd zonder dat je op da hoogte bent dat dit gebeurt. Daarom moet je steeds het installatieproces zeer aandachtig volgen en je computer steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools CoupItOn verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected CoupItOn files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van CoupItOn Advertenties

Hoe CoupItOn te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals CoupItOn installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan CoupItOn en gerelateerde parasieten als DealStream , DNS Unblocker , High Stairs , Polished Patterns .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder CoupItOn van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan CoupItOn en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CoupItOn, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CoupItOn verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan CoupItOn. Klik op het icoon met de prullenbak naast CoupItOn of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CoupItOn, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CoupItOn verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan CoupItOn of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CoupItOn, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe CoupItOn verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou CoupItOn van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top CoupItOn verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij CoupItOn. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CoupItOn, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding CoupItOn

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
november 30, 2015 10:16, november 30, 2015 10:16
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *