Coupon Locker - Hoe Te Verwijderen?

 

Coupon Locker kan er op het eerste zicht uitzien als een coole toepassing, maar het is niets meer dan een vervelende adware. De ontwerpers van dit programma beweren dat het je surf ervaring zal verrijken en je zowel tijd als geld zal laten besparen door je te voorzien van nuttige aanbiedingen en deals als je online winkelt. Het probleem is dat deze coupons nep en zelfs kwaadaardig zijn. Als je computer geïnfecteerd werd met Coupon Locker zal je waarschijnlijk deze advertenties te zien krijgen als e-commerce sites zoals Amazon of eBay bezoekt. Ze bieden je aan om gelijkaardige goederen te kopen tegen een betere prijs en verleiden op deze manier gebruikers. Het werkt als een browser extensie en is in staat om te werken op bijna alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Coupon Locker advertenties komen van websites van derden. Van zodra je er op één klikt, zal je omgeleid worden naar deze site, welke geïnfecteerd kan zijn en je pc schade kan berokkenen. Coupon Locker genereerd web verkeer en verzamelt verkoop tips en verdient er op deze manier geld aan. Bovendien verzamelt het persoonlijke informatie zoals zoekopdrachten of surf geschiedenis en transfereert het deze data naar derden. Zij gebruiken deze data om hun advertenties aan te passen en ze aantrekkelijker te maken. Dit programma staat geregistreerd als een POT (potentieel ongewenste toepassing). Als je het opgemerkt hebt op je computer, moet je de nodige acties ondernemen om het te verwijderen.

Coupon Locker wordt, zoals de meeste adware, verdeeld via gratis software. Het wordt gebundeld met gratis spulletjes, dus wanneer je de één of de andere gratis software download en installeert, bestaat de kans dat ook Coupon Locker geïnstalleerd word. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je aandachtiger zijn tijdens het installatie proces van gratis software, vooral als je het gedownload hebt van op verdachte websites. Sla geen stappen over en zog ervoor dat je kiest voor de aangepaste of geavanceerde installatiemethode. Lees alle voorwaarden op de installatie wizard en sta de installatie van bijkomende software, waarvan je niet op de hoogte bent, niet toe. Als je computer reeds geïnfecteerd werd, moet je hem scannen met een anti-malware zoals Spyhunter of malwarebytes. Dit zal het probleem automatisch oplossen. Om het manueel te verwijderen moet je de onderstaande Coupon Locker verwijdering handleiding volgen.

Het Controle Paneel gebruiken om de belangrijkste Coupon Locker componenten en installers te verwijderen

 1. Ga naar Controle Paneel. Bij Windows XP/Vista/7 open je Start -> Controle Paneel , Toevoegen/Verwijderen Programma’s of Verwijderen . Bij Windows 8 geef je Controle Paneel in, in het zoek vak, zoek dan naar Programma Verwijderen. Het kan zijn dat je, in beide gevallen, dient te bevestigen dat jij de beheerder bent van deze pc.
 2. Zoek naar Coupon Locker en/of gelijkaardige items in de programmalijst. Standaard, raad ik je aan om Yontoo, WebCake en alles wat met “savings” of “coupon” gerelateerd is te verwijderen. Het scannen van je pc met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan je een goed idee geven van wat voor programma’s je ook nog zou moeten verwijderen.
 3. Sluit het Controle Paneel.

Coupon Locker verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Tandwiel symbool->Beheer Add-ons.
 2. Ga naar Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd is aan Coupon Locker en ook items die je niet kent en niet aangemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de Opties.

Coupon Locker verwijderen uit Firefox

1 Ga naar over:addons in het URL veld.

 1. Ga verder naar de Extensies en Addons lijst, verwijder alle wat gerelateerd is aan Coupon Locker en items die je niet kent. Als je de extensie niet kent en ze is niet aangemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe heb je ze waarschijnlijk ook niet nodig.
 2. Optioneel, kan je Firefox resetten: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie. Dan Reset Firefox.

Coupon Locker verwijderen uit Chrome

 1. Start chrome://extensies in het URL veld.
 2. Ga verder naar de extensies lijst en verwijder programma’s die je niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig zijn aan Coupon Locker. Als je niet zeker bent kan je ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.

Optioneel, kan je chrome://instellingen in de URL balk starten, klik op Geavanceerde Instellingen, scroll naar onderaan de lijst en klik op Reset browser instellingen.

Automatische tools Coupon Locker verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Coupon Locker files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
januari 3, 2016 13:21, januari 3, 2016 13:21
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *