CouponDropDown Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Het CouponDropDown virus is een browserkaper die bekend staat geinstalleerd te worden op de grote internetbrowsers zoals Mozilla Firefox, Google Chrome en Internet Explorer. Wanneer u meer dan één browser gebruikt kan het zijn dat het slechts aan één browser is toegevoegd. Nadat het in uw browser verschijnt zal het uw startpagina wijzigen naar coupondropdown.com. Ook kan het zijn dat er bladwijzers zijn toegevoegd met webpagina’s die u nooit eerder heeft gezien.

Het is bijna onmogelijk om op het internet te surfen wanneer u computer is besmet met het CouponDropDown virus omdat u telkens naar andere websites wordt omgeleid. Door dit te doen verhogen de cybercriminelen de bezoekersaantalen van de websites die zij promoten. Andere vervelende functies zijn de vele pop-ups en advertenties die uw werk verstoren telkens wanneer u verbinding met het internet maakt. De meldingen kunnen op elke webpagina verschijnen inclusief uw Twitter-account en Facebook-profiel. De advertenties bieden de gebruiker vaak kortingen aan voor verschillende producten zoals onderstaand voorbeeld:

NEVER MISS ANOTHER COUPON OR SALE!
CouponDropDown will change the way you shop online.
Buy one Get one free home accessories
Free standard shipping on all bath and beauty purchases.
40 % OFF EXTRA, includes all items, even already on sale!

De meeste mensen vinden het erg lastig om het CouponDropDown virus te verwijderen en het lukte veel niet via de normale manier. Dit komt omdat de werkbalk vaak geen verwijderingsgids heeft en als deze er wel is dan is hij incompleet en werkt niet goed zodat de instellingen niet hersteld worden.

Het wordt aangeraden om Hitman Pro of spyhunter te gebruiken om het CouponDropDown virus te verwijderen. Deze software maakt alles in orde zodat het programma helemaal automatisch wordt verwijderd.  Om het handmatig te verwijderen, gaat u naar het configuratiescherm. Daar moet u alle onbekende extensies verwijderen en de instellingen van uw zoekmachine herstellen. Vergeet niet u computer met een anti-malwareprogramma te scannen want in sommige gevallen wordt deze werkbalk geinstalleerd zonder de toestemming van de gebruiker door toedoen van malware.

Als uw systeem na de scan nog niet hersteld is, volg dan onderstaande instructies op voor de browser die u gebruikt:

Voor IE:

  • Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
  • Voor IE8-9 kiest Zoekmachines beheren en voor IE7 klikt u op standaardzoekmachine wijzigen;
  • Verwijder alle adware uit de lijst.

Voor Firefox :

  • Type “about:config” in de adresbalk (zonder de aanhalingstekens)
  • Type“Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
  • Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.

Voor Google Chrome:

  • Klik op het pictogram met drie lijnen rechtsboven in uw browser;
  • Kies Instellingen;
  • Dan Instellingen → Zoekmachines Beheren;
  • Verwijder alle adware uit de lijst.

Automatische tools CouponDropDown Virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected CouponDropDown Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from CouponDropDown Virus
     
 

Over de auteur

 
oktober 3, 2013 20:19, oktober 3, 2013 20:19
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *