CouponGiant - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

CouponGiant kan een handige applicatie lijken op het eerste zicht, maar dat is niet de waarheid. Het wordt officieel gecategoriseerd als adware, dus eens binnen zal het uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen.

Indien u recentelijk hebt ontdekt dat uw computer is geïnfecteerd door deze malware maar geen idee heeft hoe zich ervan te ontdoen, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel zullen we u voorzien van gedetailleerde instructies voor het verwijderen van deze malware op automatische en manuele wijze. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

Als u geen eerdere ervaring heeft in het verwijderen van virussen als CouponGiant, raden we u aan om dit automatisch te doen. Het is gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag. Download simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma en scan uw computer ermee. We kunnen Reimage, SpyHunter of Malwarebytes aanraden in dit geval. Zo’n applicatie zal het virus detecteren en verwijderen in enkele seconden. U kan ook andere anti-malware gebruiken indien gewenst.

Maar als u geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u zich handmatig ontdoen van CouponGiant. Dit proces kan ingewikkeld zijn als u niet de nodige ervaring heeft in het verwijderen van virussen zoals deze, en daarom raden we u aan om onze stap-voor-stap handleiding te volgen voor het elimineren van CouponGiant. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om het virus zelf handmatig te verwijderen.

Als u problemen hebt ondervonden tijdens de verwijdering, kan u ons gerust vragen stellen in de reageersectie onderaan. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van CouponGiant, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de CouponGiant adware

Het wordt dan wel beschreven als een handige applicatie die u zal helpen zowel tijd als geld te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van verscheidene coupons, deals en commerciële aanbiedingen, maar dit is niet de waarheid. Het wordt officieel geclassificeerd als adware, en alle coupons en deals zullen dus worden weergegeven in een vervelende vorm van webadvertenties als pop-up, pop-under, banner , in-tekst of contextuele advertenties. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers waaronder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

CouponGiant werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme advertentienetwerken als Google en Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en er webverkeer heen te leiden. Dus als u CouponGiant geïnstalleerd houdt op uw computer, zullen cybercriminelen in staat zijn om u rechtstreeks in uw browser te bereiken op een dagelijkse basis, en dat is gevaarlijk. Daarom elimineert u deze infectie best zo snel mogelijk van uw computer.

Distributiemethoden van de CouponGiant adware

CouponGiant reist op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met verscheidene gratis software die kan worden gedownload van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert van een onbetrouwbare website, dan bestaat de kans dat CouponGiant mee gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover wordt gewaarschuwd. Dus als u niet wilt dat dit gebeurt, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software (installeer nooit additionele software waarvan u niet op de hoogte bent) en uw computer beschermen met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel.Automatische tools CouponGiant verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected CouponGiant files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van CouponGiant advertenties

Hoe CouponGiant te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals CouponGiant installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan CouponGiant .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder CouponGiant van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan CouponGiant en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CouponGiant, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CouponGiant verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan CouponGiant. Klik op het icoon met de prullenbak naast CouponGiant of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CouponGiant, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CouponGiant verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan CouponGiant of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CouponGiant, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe CouponGiant verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou CouponGiant van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top CouponGiant verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij CouponGiant. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CouponGiant, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding CouponGiant

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 14, 2015 10:22, oktober 14, 2015 10:22
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *