Coupons And Fun Ads - Hoe Te Verwijderen?

 

Coupons and fun ziet eruit als alle andere adware-applicaties van deze soort, en het werkt ook op dezelfde manier. Het treedt uw computer binnen op illegale wijze en begint met het weergeven van verscheidene advertenties in al uw webbrowsers om zo geld te verdienen. De verwijdering van deze kwaadaardige applicatie is ook gelijkaardig aan de verwijdering van alle andere adware van deze soort. Maar als u niet op de hoogte bent over hoe u dit kan doen, bent u op de juiste plaats terechtgekomen. In dit artikel zullen we u volledige instructies geven voor het elimineren van Coupons and fun op manuele en automatische wijze.

Eerst en vooral moet u kiezen hoe u dit zal aanpakken – automatisch of manueel. Als u het zo snel mogelijk en zonder veel moeite wil elimineren, raden we u de automatische wijze aan. Download een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter of StopZilla, installeer het en voer een scan uit over alle bestanden op uw computer. De applicatie zal de bedreiging automatisch detecteren en verwijderen in enkele seconden. Als uw systeem is geïnfecteerd door gelijkaardige virussen, zal het ook deze detecteren en elimineren. Als u het programma geïnstalleerd houdt op uw computer, zal u beschermd zijn tegen gelijkaardige infecties.

Om Coupons and fun handmatig te verwijderen, zal u een aantal stappen moeten doorlopen. Dit vergt specifieke kennis, en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het manueel verwijderen ervan zodat we u kunnen assisteren. U vindt het onderaan. Probeer alle stappen zorgvuldig uit te voeren, en u zal in staat zijn om Coupons and fun zelf te elimineren.

Als u problemen ondervindt omtrent dit onderwerp, stel ons dan gerust vragen in de reageersectie onderaan. Om meer te weten te komen over de kenmerken van Coupons and fun, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de Coupons and fun adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken. Het wordt beschreven als een handige applicatie die u zal helpen tijd en geld te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van verscheidene coupons, deals en commerciële aanbiedingen. Maar dit is niet de waarheid. Het probleem is dat al deze aanbiedingen voorkomen in een vervelende vorm van webadvertenties, zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of scherm worden geopend in uw webbrowser.

Meestal verschijnen de advertenties van Coupons and fun op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. Ze bieden u de aankoop van bepaalde producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Maar laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de aanbiedingen gewoon nep. Ze proberen enkel uw aandacht te winnen en u op zo’n advertentie te laten klikken. Als u dat doet, zal u meteen worden omgeleid naar een website die mogelijks wordt beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken. Ook kan u opgelicht worden en uw geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen.

Coupons and fun kan worden beschreven als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze worden geband van legitieme netwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en er webverkeer naar te leiden. Dus als u Coupons and fun geïnstalleerd houdt op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw webbrowser bereiken op een dagelijkse basis.

Distributiemethoden van Coupons and fun

U kan geïnfecteerd geraken door deze kwaadaardige applicatie via het downloaden en installeren van gratis software. Als u bijvoorbeeld een bepaalde gratis applicatie downloadt van een onbetrouwbare website en installeert, bestaat de kans dat Coupons and fun mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Om dat te vermijden, moet u aandachtig te werk gaan tijdens het installatieproces van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Kijk uit voor vakjes die al werden geselecteerd voor u. Het lezen van alle algemene voorwaarden is ook een slim idee. Als het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd, wacht dan niet langer maar elimineer Coupons and fun meteen.Automatische tools Coupons and fun ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Coupons And Fun Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Coupons and fun advertenties

Hoe Coupons and fun ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Coupons and fun ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Coupons and fun ads en gerelateerde parasieten als 50 Coupons , Majestic Coupons , LolyKey , UniSales Ads .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Coupons and fun ads van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Coupons and fun ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Coupons and fun ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Coupons and fun ads verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Coupons and fun ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast Coupons and fun ads of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Coupons and fun ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Coupons and fun ads verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Coupons and fun ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Coupons and fun ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Coupons and fun ads verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Coupons and fun ads van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Coupons and fun ads verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Coupons and fun ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Coupons and fun ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Coupons and fun ads

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 16, 2015 08:16, mei 16, 2015 08:16
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *