CouponTasticOffers - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

CouponTasticOffers wordt gecategoriseerd als een adware omdat deze applicatie is gekend voor het weergeven van advertenties in de webbrowsers van gebruikers. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig.

Het is niet heel moeilijk om te ontdekken of uw computer is geïnfecteerd door deze malware of niet, want meestal worden advertenties van CouponTasticOffers gelabeld met een slogan “Ads by CouponTasticOffers” of “Brought to you by CouponTasticOffers”. Dus als u deze gebeurtenis hebt opgemerkt in uw webbrowser, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden voor de verwijdering van CouponTasticOffers – het kan manueel of automatisch worden uitgevoerd. U kan kiezen welke methode u gebruikt. Aangezien het gemakkelijker is om dit automatisch te doen, raden we u aan om deze methode te gebruiken. Download en installeer simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, en scan uw computer ermee. Zo’n applicatie zal het virus detecteren en in enkele seconden elimineren. Ook zal het uw systeem in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het is handig om geïnstalleerd te houden.

CouponTasticOffers kan ook manueel worden verwijderd. Maar dit proces kan ingewikkeld worden, en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het manueel verwijderen van CouponTasticOffers. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal de infectie zelf kunnen elimineren.

Als u problemen hebt ondervonden tijdens de verwijdering of vragen hebt gerelateerd aan dit onderwerp, stel ze dan gerust in de reageersectie onderaan. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van CouponTasticOffers kan u verder lezen in dit artikel.

Over de CouponTasticOffers adware

Het wordt dan wel beschreven als een handige applicatie die u zal helpen zowel tijd als geld te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van verscheidene deals, coupons en commerciële aanbiedingen, maar dit is niet de waarheid. CouponTasticOffers wordt gecategoriseerd als adware, dus eens geïnstalleerd zal het verscheidene advertenties weergeven in al uw webbrowsers. Deze advertenties kunnen worden weergegeven in allerlei vormen zoals pop-up, pop-under, banner en in-tekst advertenties. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw webbrowser.

CouponTasticOffers werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Een ander ongewenst attribuut van CouponTasticOffers is de verzameling van gegevens. Eens geïnstalleerd, zal het uw persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of uw IP- en e-mailadressen. Ze passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens om ze zo relevanter en aantrekkelijker te maken voor u. Dus hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken, en dat is het hoofddoel van CouponTasticOffers. Z’n makers worden betaald voor elke klik die u uitvoert.

Distributiemethoden van de CouponTasticOffers adware

CouponTasticOffers reist op dezelfde manier als de meeste andere adware – gebundeld met gratis software. Wanneer u een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat CouponTasticOffers mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Om dit te vermijden, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software.

Sla nooit een stap over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Haast u niet want vaak wordt de meest belangrijke informatie weergegeven in een zeer klein lettertype, en u wil dat niet missen. Als u tijdens de installatie opmerkt dat additionele software wordt mee geïnstalleerd zonder uw medeweten, dan mag u niet toestaan dat de installatie wordt voltooid. Het is mogelijks CouponTasticOffers of andere malware.Automatische tools CouponTasticOffers verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected CouponTasticOffers files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van CouponTasticOffers Advertenties

Hoe CouponTasticOffers te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals CouponTasticOffers installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan CouponTasticOffers en gerelateerde parasieten als SuperClick , NiceAndFun , AllDaySale , ExportMasters .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder CouponTasticOffers van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan CouponTasticOffers en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CouponTasticOffers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CouponTasticOffers verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan CouponTasticOffers. Klik op het icoon met de prullenbak naast CouponTasticOffers of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CouponTasticOffers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CouponTasticOffers verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan CouponTasticOffers of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CouponTasticOffers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe CouponTasticOffers verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou CouponTasticOffers van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top CouponTasticOffers verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij CouponTasticOffers. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CouponTasticOffers, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding CouponTasticOffers

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 10, 2015 12:37, oktober 10, 2015 12:37
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *