CrazyForCraft - Hoe Te Verwijderen?

 

CrazyForCraft kan er op het eerste zicht uitzien als een handige applicatie, maar het is enkel en alleen een malware die u best niet geïnstalleerd houdt op uw computer. Het wordt officieel geclassificeerd als een adware, en eens binnen zal het uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen. Het probleem is dat deze advertenties niet enkel vervelend zijn, maar ook kwaadaardig.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door CrazyForCraft of niet want meestal worden advertenties weergegeven door CrazyForCraft gelabeld met een slogan “Ads by CrazyForCraft” of “Brought to you by CrazyForCraft”. Dus als u deze gebeurtenis hebt opgemerkt in één van uw webbrowsers, dan is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden om een virus als CrazyForCraft te elimineren – u kan dit manueel of automatisch doen. Dus het is aan u welke methode u verkiest. Aangezien het gemakkelijker is om dit automatisch uit te voeren, raden we deze methode aan. Download simpelweg een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer het op uw computer en voer een volledige scan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Het zou de bedreiging na enkele seconden moeten detecteren en verwijderen. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst. Dus het is handig om geïnstalleerd te houden. U kan indien gewenst andere anti-malware software gebruiken.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele software wil downloaden, kan u CrazyForCraft manueel elimineren. Dit proces kan ingewikkeld zijn, en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het manueel verwijderen van CrazyForCraft. U vindt het onder dit artikel, neem gerust een kijkje. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om CrazyForCraft manueel zelf te elimineren.

Als u vragen heeft rond het verwijderproces van CrazyForCraft, stel ze dan gerust in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen. Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van CrazyForCraft, leest u gerust verder in dit artikel.

Over de CrazyForCraft adware

Het wordt beschreven als een handige applicatie die uw browserervaring zal verbeteren, maar dit is niet de waarheid. CrazyForCraft wordt officieel geclassificeerd als adware. Dus eens binnen, zal het uw webbrowsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan ten alle tijde een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw webbrowser.

Meestal verschijnen advertenties weergegeven door CrazyForCraft op e-commerce websites als eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om producten aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Maar laat u niet vangen – meestal zijn de aanbiedingen nep. Het is enkel een truc om uw aandacht te winnen en u op de advertenties te laten klikken.

Een ander ongewenst attribuut van CrazyForCraft is de verzameling van gegevens. Eens binnen, zal het uw persoonlijke informatie verzamelen, zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, mees bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadressen. Ze passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens en maken ze zo relevanter en aantrekkelijker voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken. En dat is het hoofddoel van CrazyForCraft want de makers ervan worden betaald voor elke klik op de advertenties.Automatische tools CrazyForCraft verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected CrazyForCraft files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van CrazyForCraft Advertenties

Hoe CrazyForCraft te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals CrazyForCraft installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan CrazyForCraft en gerelateerde parasieten als QuickSurf , ArcadeCake , Dym ads , FastSearch .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder CrazyForCraft van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan CrazyForCraft en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CrazyForCraft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CrazyForCraft verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan CrazyForCraft. Klik op het icoon met de prullenbak naast CrazyForCraft of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan CrazyForCraft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top CrazyForCraft verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan CrazyForCraft of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CrazyForCraft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe CrazyForCraft verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou CrazyForCraft van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top CrazyForCraft verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij CrazyForCraft. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met CrazyForCraft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding CrazyForCraft

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 2, 2015 09:52, oktober 2, 2015 09:52
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *