CryptoDefense - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Ransomwares
 

CryptoDefense is a ransomware-programma dat computers met Windows-besturingssystemen als doelwit heeft. Het virus blokkeert uw toegang tot bestanden die zijn opgeslagen op uw computer door ze te encrypteren. Om de bestanden te decrypteren en terug toegang te krijgen, zal u worden gevraagd om 500 dollar in bitcoins te betalen. Het zegt ook dat u 4 dagen heeft om het bedrag over te maken. Als u dat niet doet, zal u het dubbele moeten betalen, 1000 dollar. Als u helemaal niet betaalt, beweert het programma dat u al uw gegevens zal verliezen.

CryptoDefense gebruikt RSA-2048 encryptie, wat praktisch onmogelijk is om bij in te breken. U hebt namelijk een private sleutel nodig om het te ontsleutelen. U negeert CryptoDefense best niet. Als het op uw computer blijft, zal het uw systeem gemakkelijk kunnen compromitteren door toegang tot de pc te geven aan computerhackers op afstand. Als u uw gegevens niet wil verliezen en geen andere privacy-gerelateerde problemen wil krijgen, maakt u best regelmatig back-ups van uw bestanden. Zo kan u ze steeds herstellen indien nodig. Er is geen garantie dat u het probleem zal oplossen door te betalen voor CryptoDefense.

CryptoDefense kan worden geïnstalleerd op computers als gebruikers op een verdacht uitziende pop-up klikken die een update aanbiedt voor hun programma’s. De ransomware kan ook worden gebundeld met andere software. Zorg ervoor dat u altijd al uw bestanden downloadt van betrouwbare bronnen. Wees ook voorzichtig met wat u installeert in uw systeem. Accepteer het toevoegen van verdachte downloads nooit. Update uw beveiligingshulpmiddelen regelmatig om zeker te zijn van de beste bescherming voor uw computer.

Automatische tools CryptoDefense verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected CryptoDefense files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
mei 27, 2015 08:11, mei 27, 2015 08:11
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *