DealStream - Hoe Te Verwijderen?

 

DealStream is absoluut een toepassing die je niet op je pc mag laten staan. Het is officieel gekend als een adware, dus zodra het op je pc raakt zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in allerlei vormen.

Als je recentelijk gemerkt hebt dat je computer geïnfecteerd werd met deze malware maar je weet niet hoe je het moet verwijderen, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe DealStream manueel of automatisch te verwijderen, de keuze hoe je het doet is volledig aan jou.

Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals DealStream raden we je aan om het automatisch te doen – het is veel gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag dan het virus manueel te verwijderen. Alles wat je moet doen is een anti-malware toepassing downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, deze installeren en een volledige scan uitvoeren van alle, op je harde schijf bewaarde bestanden. Het zal in een mum van tijd het virus detecteren en verwijderen. Het zal ook je computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wilt installeren, kan je ook zelf DealStream manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele DealStream verwijdering handleiding gemaakt om je te helpen – scroll tot onder dit artikel en bekijk hem. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zou in staat moeten zijn om zelf, manueel DealStream te verwijderen.

Als je problemen had tijdens het verwijderen, staat het je vrij om ons te contacteren via de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je te helpen. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van DealStream moet je dit artikel verder lezen.

Over de DealStream adware

Hoewel DealStream omschreven wordt als een nuttige toepassing die je zal helpen zowel geld als tijd te besparen bij het online winkelen door je te voorzien met allerlei coupons, deals en commerciële aanbiedingen, is dit niet waar. DealStream is gekend als een adware, dus zodra het op je pc raakt zal het verschillende advertenties tonen op al je browsers, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banners of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of nieuw venster met daarop een advertentie geopend.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door DealStream op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, het is gewoon een slimme truc om je aandacht te trekken en je er op te laten klikken. En dat is iets wat we niet aanraden.

Als je op een advertentie klikt die getoond wordt door DealStream zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd wprden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende centjes verliezen.

De distributiemethodes van de DealStream adware

DealStream kan je pc binnendringen als je de één of andere freeware download en installeert van op onbetrouwbare sites. Bijvoorbeeld, telkens je een gratis media speler of PDF generator download, bestaat de kans dat DealStream of andere gelijkaardige malware je systeem binnendringt. Als je dit dus wilt voorkomen, moet je steeds zeer voorzichtig zijn tijdens de installatie van freeware en je pc steeds beveiligen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools DealStream verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected DealStream files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van DealStream Advertenties

Hoe DealStream te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DealStream installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DealStream en gerelateerde parasieten als High Stairs , DNS Unblocker , Polished Patterns , Instant Support .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DealStream van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan DealStream en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealStream, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DealStream verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DealStream. Klik op het icoon met de prullenbak naast DealStream of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealStream, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DealStream verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DealStream of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DealStream, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DealStream verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DealStream van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top DealStream verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DealStream. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DealStream, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DealStream

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
november 29, 2015 14:43, november 29, 2015 14:43
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *