DealTop - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
Andere namen: Deal Top
 

DealTop kan er op het eerste zicht misschien uitzien als een nuttig hulpmiddel maar dat is niet zo, het is gewoon een andere adware die je niet op je pc mag laten staan. Recent onderzoek door cyber beveiligingsexperten heeft aangetoond dat het geregistreerd zou moeten worden als adware, als je computer dus geïnfecteerd werd met DealTop zal je advertenties te zien krijgen op al je browsers met de slogan “Ads by DealTop” of “Brought to you by DealTop”.

DealTop is net hetzelfde zoals andere adware van dit type, dus is het niet moeilijk om er verlost van te worden. Als je echter hier nog geen ervaring mee hebt, raden we je aan om de hulp in te roepen van een betrouwbaar anti-malware programma en het automatisch te verwijderen.

Download Reimage, SpyHunter of Malwarebytes op je computer en voer dan een volledige scan uit van alle op je harde schijf bewaarde bestanden. Beide toepassingen zouden in een mum van tijd het virus moeten detecteren en verwijderen. Het zal je computer ook in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het op je pc te laten. Je kan ook een andere anti-malware software gebruiken als je dit wenst.

Als je echter om de één of andere redden geen bijkomende anti-malware software wilt installeren, kan je Deal Top ook manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn en daarom hebben we een stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor DealTop gemaakt om je te helpen – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel DealTop te verwijderen.

Als je problemen ondervond tijdens het verwijderen, vraag ons dan gerust om hulp via de onderstaande commentaar sectie. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van DealTop, moet je dit artikel verder lezen.

Over de DealTop adware

DealTop wordt omschreven als een nuttig hulpmiddel dat je zal helpen om zowel tijd als geld te besparen bij het online winkelen door je te voorzien van allerlei coupons, deals en commerciële aanbiedingen. Het probleem is echter dat al deze deal en coupons in de vorm van vervelende web advertenties komen.

Advertenties van DealTop kunnen in allerlei vormen getoond worden, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster geopend worden met daarop een advertenties.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door Deal Top op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken om je er zo te laten op klikken. We raden je niet aan om dit te doen.

Als je geklikt hebt op een advertenties die getoond wordt door DealTop, zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere websites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de DealTop adware

DealTop kan je pc infiltreren als je de één of andere freeware download en installeert omdat het er samen in een bundel mee kom. Bijvoorbeeld, als je naar een onbetrouwbare site gaat en een PDF maker download, kan Deal Top of een andere malware er misschien mee meekomen in een bundel. Als je dus je computer wilt beschermen tegen malware zoals dit, moet je steeds voorzichtig zijn tijdens het installatieproces van freeware. Het is ook aangeraden om je pc te allen tijde te beschermen met een betruwbare anti-malware software om zo de maximale veiligheid te garanderen.Automatische tools DealTop verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected DealTop files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van DealTop Advertenties

Hoe Deal Top te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DealTop installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Deal Top en gerelateerde parasieten als Deal Dropper popup , Savings-Magnet Deal Finder , View That Deal , Save as Deal Finder .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DealTop van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Deal Top en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealTop, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Deal Top verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DealTop. Klik op het icoon met de prullenbak naast Deal Top of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealTop, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Deal Top verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DealTop of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Deal Top, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DealTop verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DealTop van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Deal Top verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DealTop. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Deal Top, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DealTop

 
Processen:

       
 

Over de auteur

 
april 2, 2016 09:37, april 2, 2016 09:37
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *