DealXplorer - Hoe Te Verwijderen?

 

DealXplorer kan uw systeem in het geheim binnendringen en verscheidene advertenties weergeven in uw webbrowsers. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. U houdt het dus beter niet geïnstalleerd op uw computer.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door deze malware of niet, want meestal worden advertenties van DealXplorer gelabeld met een slogan “Ads by DealXplorer” of “Brought to you by DealXplorer”. Dus als deze gebeurtenis zich heeft voorgedaan in uw webbrowser, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden om zich te ontdoen van virussen als DealXplorer – u kan dit manueel of automatisch doen. Aangezien het gemakkelijker is en minder tijd in beslag neemt om het automatisch uit te voeren, suggereren we deze methode. U moet enkel een betrouwbaar anti-malware programma downloaden zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, het installeren op uw computer en een volledige scan uitvoeren over alle bestanden op uw harde schijf. Het zal het virus in enkele seconden detecteren en elimineren. Ook zal het uw computer beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst, dus het is handig om geïnstalleerd te houden.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u DealXplorer manueel elimineren. Om u te assisteren tijdens dit ingewikkelde proces, hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het handmatig elimineren van DealXplorer – scrol naar beneden en onder dit artikel zal u het vinden. Probeer alle stappen uit te voeren en u zal in staat zijn om DealXplorer manueel te verwijderen.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van DealXplorer, kan u verder lezen.

Over de DealXplorer adware

Het wordt dan wel beschreven als een handige applicatie die u zal helpen zowel tijd als geld te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van verscheidene coupons, deals en commerciële aanbiedingen, maar dit is niet de waarheid. Het probleem is dat al deze aanbiedingen en deals in de vorm van vervelende webadvertenties komen, zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan een nieuw tabblad of venster met een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

We raden u niet aan om op advertenties weergegeven door DealXplorer te klikken. Want als dat toch gebeurt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen, of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen.

DealXplorer werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme netwerken zoals Google of Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en er webverkeer heen te leiden. Dus als u DealXplorer geïnstalleerd houdt op uw computer, zullen cybercriminelen de kans krijgen om u rechtstreeks in uw browser te bereiken. Dat is gevaarlijk.

Distributiemethoden van de DealXplorer adware

DealXplorer reist op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met verscheidene gratis software die kan worden gedownload van het internet. Wanneer u bijvoorbeeld een bepaalde download manager of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat DealXplorer mee geïnstalleerd zal worden zonder uw medeweten. Om dit te voorkomen, moet u genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beschermen met behulp van betrouwbare anti-malware.Automatische tools DealXplorer verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected DealXplorer files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van DealXplorer

Hoe DealXplorer te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DealXplorer installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DealXplorer en gerelateerde parasieten als MyAppsCloud , IncreaseApp , Prolonger , GraphiteCommand .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DealXplorer van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan DealXplorer en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealXplorer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DealXplorer verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DealXplorer. Klik op het icoon met de prullenbak naast DealXplorer of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealXplorer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DealXplorer verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DealXplorer of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DealXplorer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DealXplorer verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DealXplorer van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top DealXplorer verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DealXplorer. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DealXplorer, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DealXplorer

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
september 15, 2015 10:04, september 15, 2015 10:04
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *