DeepBlue Games - Hoe Te Verwijderen?

 

DeepBlue Games wordt gepromoot als een toepassing die gebruikers zou moeten toelaten om allerlei flash spelletjes rechtstreeks op hun browser te spelen is. Terwijl de functionaliteit van deze add-on zeer twijfelachtig is, heeft het ook een paar neveneffecten die het een adware maken. Ten eerste, het toont advertentie die niet alleen vervelend zijn, maar ook nog eens kwaadaardig. Ten tweede het kan merkbaar je computer en browsers vertragen. Daarom rade we je aan om DeepBlue Games onmiddellijk te verwijderen.

Het is niet moeilijk om te zien of je computer geïnfecteerd werd met DeepBlue Games of niet omdat meestal de advertenties die getoond worden door deze malware de slogan “Ads by DeepBlue Games” of “Brought to you by DeepBlue Games” hebben, als je deze opgemerkt hebt kan je er zeker van zijn dat je computer geïnfecteerd werd en moet je dit oplossen.

Er zijn twee veel gebruikte manieren m infecties zoals DeepBlue Games uit te schakelen – het kan handmatig of automatisch gedaan worden. Aangezien het gemakkelijker is om het automatisch te doen, raden we je deze methode aan.

Download een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals SpyHunter of Malwarebytes, installeer deze op je computer en voer een volledige scan uit van alle op je harde schijf opgeslagen bestanden. Deze toepassingen zouden onmiddellijk DeepBlue Games moeten detecteren en verwijderen. Je kan ook een andere anti-malware software gebruiken als je dit verkiest.

Als je het handmatig wilt verwijderen – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor DeepBlue Games. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij het ingewikkelde virus verwijderingsproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, handmatig DeepBlue Games te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van DeepBlue Games moet je dit artikel verder lezen. Als je moeilijkheden ondervond tijdens het verwijderen, aarzel dan niet om hulp te vragen aan ons via de onderstaande commentaar sectie.

Over de DeepBlue Games adware

Hoewel het er een nuttige tool kan uitzien voor online gamers, is dit niet zo. Zodra het op je pc zit, zal DeepBlue Games al je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Een nieuw tabblad of venster met daarop een advertentie kan ook steeds geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door DeepBlue Games terwijl je e-commerce websites, zoals eBay of Amazon bezoekt. Men zal je aanbieden om bepaalde artikelen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep en proberen ze gewoon je aandacht te trekken zodat je er zou op klikken. Dit wordt niet aanbevolen.

Als het gebeurt dat je klikt op een advertentie die getoond wordt door DeepBlue Games zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cybercriminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de DeepBlue Games adware

DeepBlue Games kan je pc infiltreren als je freeware download en installeert van op onbetrouwbare websites. Bij voorbeeld, als je de één of andere downloads manager of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook DeepBlue Games toegevoegd wordt aan je browsers. Om dit te vermijden moet je steeds zeer voorzichtig zijn bij het installeren van freeware.Automatische tools DeepBlue Games verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected DeepBlue Games files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van DeepBlue Games Advertenties

Hoe DeepBlue Games te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DeepBlue Games installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DeepBlue Games en gerelateerde parasieten als Games Charm Ads , Like Games , Pressgamer , BlpMovies .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DeepBlue Games van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan DeepBlue Games en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DeepBlue Games, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DeepBlue Games verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DeepBlue Games. Klik op het icoon met de prullenbak naast DeepBlue Games of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DeepBlue Games, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DeepBlue Games verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DeepBlue Games of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DeepBlue Games, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DeepBlue Games verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DeepBlue Games van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top DeepBlue Games verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DeepBlue Games. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DeepBlue Games, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

DeepBlue Games schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
december 6, 2016 07:29, december 6, 2016 07:29
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *