Get.desk2opapps.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Heeft u zomaar pop-ups van Get.desk2opapps.com op uw computer gekregen? Verschijnen ze steeds opnieuw als u ze probeert te sluiten? Wees heel voorzichtig met deze berichten en klik hier nooit of te nimmer op. Meestal raden de pop-ups van Get.desk2opapps.com u aan om een nieuwe Video Update te installeren. Maar dit bericht heeft helemaal niets te maken met upgrades en probeert alleen maar een mogelijk ongewenst programma op uw computer te installeren, trap hier dus niet in.

Hoewel dit geen virus is, maar veroorzaakt wordt door een adware infiltratie, is dit geen veilige pop-up die uw computer dwingt een vergroot risico op een infectie op te zoeken. Als u op de pop-up van Get.desk2opapps.com klikt, wordt er waarschijnlijk een browser extensie, browser plug-in of adware programma geïnstalleerd, wat zal proberen u bij reclamecampagnes te betrekken. Deze programma’s bevatten vaak verschillende technologieën om u te volgen, zoals cookies, en kunnen daarmee uw privacy schenden. Ze kunnen u ook schadelijke websites laten bezoeken, met als enige reden dat zij geld verdienen via affiliate marketing, of u proberen te overtuigen nieuwe, nutteloze hulpprogramma’s aan te schaffen.

Zoals al eerder genoemd werd, wordt de pop-up van Get.desk2opapps.com vertoond als uw browser onlangs aangetast is door een adware programma. Meestal worden zulke programma’s aan gratis software gekoppeld en hebben gebruikers deze infiltratie niet in de gaten. Om ze te vermijden, moet u beter opletten wat u precies op uw systeem installeert. Let erop dat u de Algemene Voorwaarden van uw nieuwe downloads leest en altijd voor een Aangepaste installatie kiest. Wanneer u reeds aangevinkte bevestigingsvensters ziet naast de mogelijkheid om extra programma’s te installeren, maak deze selectie dan ongedaan.

Om de pop-ups van Get.desk2opapps.com te verwijderen, moet u de installatie van het adware programma dat hier verantwoordelijk voor is ongedaan maken. Volg de gids hieronder om te leren hoe u dit doet:

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Get.desk2opapps.com pop-up te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Verwijder alles wat te maken heeft met de Get.desk2opapps.com pop-up. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Het adware programma dat de Get.desk2opapps.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder diegene die u niet kent EN niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Het adware programma dat de Get.desk2opapps.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, kunt u er de donder op zeggen dat u hem niet nodig heeft.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Het adware programma dat de Get.desk2opapps.com pop-ups veroorzaakt verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Get.desk2opapps.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Desk2opapps Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
mei 22, 2014 07:46, mei 22, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *