Dfs.pathdone.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Dfs.pathdone.net popup is een schadelijk programma dat vele advertenties toont wanneer uw computer besmet is geraakt. De toepassing werkt op de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome browsers. De taakbalk wordt normaal geïnstalleerd met gratis software dat u van internet kunt downloaden. Dit is het resultaat van het niet zorgvuldig doorlopen van alle stappen tijdens het installatieproces waardoor u de installatie van onbekende programma’s niet weigert. Dfs.pathdone.net popup kan ook op uw systeem belanden door Trojaanse virussen of bijlages van spam e-mails.

Ondanks dat Dfs.pathdone.net geen schadelijke website is, wordt het wel gebruikt om u te volgen en het wordt daarom gezien als een mogelijk ongewenst programma. De toepassing kan bijvoorbeeld uw surfgedrag en uw zoekaanvragen bijhouden. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden en marketingcampagnes.

Als u wilt voorkomen dat u  Dfs.pathdone.net popup downloadt, dan moet u voorzichtiger zijn tijdens de installatie van toepassingen van het internet. Vaak komen deze nieuwe programma’s in een bundel met andere software dat automatisch wordt gedownload. Als u de stappen van het installatieproces nauwkeurig volgt, dan zult u zien dat u altijd vinkjes uit kunt zetten zodat de programma’s niet automatisch worden toegevoegd. Weiger altijd de programma’s die u niet kent.

Verwijder Dfs.pathdone.net popup van uw computer zodra u het heeft aangetroffen. Scan uw systeem met een anti-adwareprogramma zoals spyhunter. Omdat deze advertentietoepassing mogelijk samen met andere besmettingen binnen is gedrongen, kunt u ook een scan uitvoeren met hitman en malwarebytes. Als u last heeft gehad van omleidingen door dit programma dan moet u wellicht uw startpagina en standaardzoekmachine herstellen:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. Verwijder Dfs.pathdone.net uit de lijst.

Voor Firefox:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk zodat de instellingenpagina wordt geopend;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Let op: het is erg belangrijk dat u uw computer scant met een betrouwbaar anti-malwareprogramma nadat u Dfs.pathdone.net popup heeft verwijderd. Het is goed mogelijk dat uw systeem besmet is geraakt zolang deze toepassing erop aanwezig is geweest.

Automatische tools Dfs.pathdone.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Pathdone Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 30, 2013 11:15, oktober 30, 2013 11:15
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *