DiscountRatio - Hoe Te Verwijderen?

 

DiscountRatio is een geniepige applicatie – het betreedt computers zonder dat gebruikers daarover op de hoogte zijn en begint dan met het weergeven van verscheidene advertenties. Maar ze kunnen schade veroorzaken aan uw computer en private informatie indien u erop klikt. Recente onderzoeken door cyberveiligheidsexperten hebben aangetoond dat DiscountRatio geclassificeerd moet worden als adware. Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door deze malware of niet, want advertenties weergegeven door DiscountRatio worden meestal gelabeld met een slogan “Ads by DiscountRatio” of “Brought to you by DiscountRatio”. Dus als u deze gebeurtenis hebt opgemerkt in uw webbrowsers, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd door deze malware. In dit artikel zullen we u voorzien van gedetailleerde instructies voor het elimineren van deze adware op manuele en automatische wijze. Als u geïnteresseerd bent, kan u verder lezen.

De automatische verwijdermethode is gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag. Dus als u een manier zoekt om zich snel en zonder veel moeite te ontdoen van dit virus, raden we u de automatische methode aan. U moet enkel een betrouwbaar anti-malware programma downloaden zoals Reimage, SpyHunter of StopZilla en het installeren. Voer daarna een scan uit over alle bestanden op uw harde schijf en zo’n applicatie zal de bedreiging in enkele seconden detecteren en verwijderen. Als uw computer is geïnfecteerd door andere virussen, zal het ook deze detecteren en verwijderen.

Als u een manueel verwijderproces verkiest, hebben we een oplossing voor u – u vindt onze stap-voor-stap handleiding voor het handmatig elimineren van DiscountRatio onder dit artikel. Probeer alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om de bedreiging in enkele seconden te verwijderen.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, stel ze dan gerust in de reageersectie onderaan. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van DiscountRatio, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de DiscountRatio adware

DiscountRatio werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken. Eens binnen, zal het uw webbrowsers overspoelen met vele advertenties zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ook kan een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw webbrowser.

We raden u niet aan om op advertenties van DiscountRatio te klikken, aangezien dat tot andere computerinfecties kan leiden. Ook kan u opgelicht worden en geld verliezen. Daarnaast kan uw private informatie gelekt worden waardoor u kan blootgesteld worden aan meerdere aanvallen van hackers in de toekomst.

Een ander ongewenst attribuut van DiscountRatio is de verzameling van informatie. Het zal uw persoonlijke informatie verzamelen zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites en uw IP- en e-mailadres. Ze passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens en maken ze zo relevanter en interessanter voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken, en dat is het hoofddoel van DiscountRatio. Z’n makers worden betaald voor elke klik.

Distributiemethoden van de DiscountRatio adware

U kan geïnfecteerd geraken door DiscountRatio, simpelweg door het downloaden en installeren van gratis software van onbetrouwbare bronnen. Als u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat DiscountRatio mee geïnstalleerd zal worden zonder u daarover te waarschuwen. Daarom raden we u aan om steeds genoeg aandacht te besteden aan het installatieproces van gratis software. Het is ook slim om uw computer steeds beschermd te houden met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel.Automatische tools DiscountRatio verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals DiscountRatio en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van DiscountRatio advertenties

Hoe DiscountRatio te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DiscountRatio installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DiscountRatio .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DiscountRatio van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan DiscountRatio en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DiscountRatio, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DiscountRatio verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DiscountRatio. Klik op het icoon met de prullenbak naast DiscountRatio of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DiscountRatio, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DiscountRatio verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DiscountRatio of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DiscountRatio, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DiscountRatio verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DiscountRatio van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top DiscountRatio verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DiscountRatio. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DiscountRatio, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DiscountRatio

 
Processen:
       
 
 
september 16, 2015 09:47, september 16, 2015 09:47
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *