Dragon Branch - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Dragon Branch is officieel geclassificeerd als adware, dus eens binnen zal het uw webbrowsers overspoelen met verscheidene advertenties in allerlei vormen. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. Daarom raden we u niet aan om deze applicatie geïnstalleerd te houden op uw computer.

Het is niet heel moeilijk om op te merken of uw computer is geïnfecteerd door Dragon Branch of niet, want de advertenties weergegeven door deze malware worden meestal gelabeld met een slogan “Ads by Dragon Branch” of “Brought to you by Dragon Branch”. Dus als u deze gebeurtenis hebt meegemaakt in één van uw webbrowsers, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden om een virus als Dragon Branch te elimineren – u kan dit manueel of automatisch uitvoeren. U kan dus zelf kiezen welke verwijdermethode u gebruikt.

Als het de eerste keer is dat u een virus als Dragon Branch verwijdert, raden we u aan om het automatisch te doen. Het is gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag. Het enige dat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes. Installeer het op uw computer en voer een volledige systeemscan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Eén van deze applicaties zal het virus meteen detecteren en elimineren. Als uw systeem is geïnfecteerd door andere virussen, zal het ook deze detecteren en verwijderen.

Maar als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u zich manueel ontdoen van Dragon Branch. Dit proces kan ingewikkeld zijn en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het handmatig verwijderen van Dragon Branch. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om Dragon Branch zelf handmatig te elimineren.

Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van Dragon Branch, kan u verder lezen in dit artikel. Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan.

Over de Dragon Branch adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Als uw computer is geïnfecteerd door deze malware, zal u verscheidene advertenties meemaken in al uw browsers. Deze advertenties kunnen worden weergegeven in allerlei vormen zoals pop-up, pop-under, banner, in-tekst en contextuele advertenties. Ook kan steeds een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw webbrowser.

Een ander ongewenst attribuut van Dragon Branch is de verzameling van gegevens. Eens binnen, zal het uw persoonlijke informatie verzamelen, zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadressen. Ze passen hun advertenties aan op basis van de ingewonnen gegevens en maken ze zo relevanter en aantrekkelijker voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken, en dat is het hoofddoel van Dragon Branch. De makers ervan worden betaald voor elke klik.

Distributiemethoden van de Dragon Branch adware

Dragon Branch reist gebundeld met andere gratis software die kan worden gedownload van het internet. Dus wanneer u bijvoorbeeld een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat Dragon Branch mee gedownload zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Dus als u dit wil voorkomen, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software en uw computer beveiligd houden met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel.Automatische tools Dragon Branch verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Dragon Branch files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Dragon Branch advertenties

Hoe Dragon Branch te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Dragon Branch installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Dragon Branch en gerelateerde parasieten als Discount Dragon popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Dragon Branch van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Dragon Branch en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Dragon Branch, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Dragon Branch verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Dragon Branch. Klik op het icoon met de prullenbak naast Dragon Branch of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Dragon Branch, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Dragon Branch verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Dragon Branch of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Dragon Branch, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Dragon Branch verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Dragon Branch van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Dragon Branch verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Dragon Branch. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Dragon Branch, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Dragon Branch

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
oktober 28, 2015 13:32, oktober 28, 2015 13:32
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *