EnjoyCoupon Deals - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
Andere namen: EnjoyCoupon Ads
 

EnjoyCoupon is een adware programma dat een betere ervaring beloofd bij het online winkelen en je helpt om veel tijd en geld te besparen. Ondanks dat het klinkt als een leuke toepassing, is de waarheid dat het meer ongemakken heeft dan voordelen. Het programma toont veel advertenties tijdens het browsen die zeer vervelend kunnen. Ze kunnen je trouwens ook omleiden naar allerlei onbekende sites die onveilig kunnen. En dat is niet alles, EnjoyCoupon werkt als een tracking cookie en het kan toegang krijgen tot je privé informatie.

Het programma wordt verdeeld samen met andere gratis software die je kan downloaden van op het internet, bijvoorbeeld, gratis muziek of video spelers. Als jij één van de gebruikers bent die niet veel aandacht schenkt aan de installatiestappen van je nieuwe toepassingen, kan je makkelijk ook zoiets als EnjoyCoupon installeren, aangezien de toepassing geen afzonderlijke toestemming krijgt. Om dit alles te vermijden moet je steeds kiezen voor de aangepaste setup bij het kiezen van het installatie type en zorgvuldig elke stap volgen. Als je opties ziet die je aanbieden om onbekende bijkomende hulpmiddelen te installeren, verwijder deze dan.

Indien je computer reeds geïnfecteerd werd met deze adware, is het eerste wat je zal merken; veel advertenties. EnjoyCoupon Deals bied je kortingen en coupons aan voor je online aankopen. Als je bereid bent om iets te kopen, kan dat nuttig zijn, echter als je gewoon aan het surfen bent is dit zeer vervelend om steeds deze meldingen te krijgen. Merk op dat EnjoyCoupon Deals relevant zijn aan je recente zoekresultaten. Dit betekent dat deze toepassing je surf geschiedenis kan gadeslaan. Dit is geen veilige eigenschap. Het programma kan makkelijk toegang krijgen tot wat van je gevoelige info wat kan leiden tot schending van je privacy en zelfs het verlies van geld.

Het wordt aangeraden om EnjoyCoupon Deals van je computer te verwijderen van zodra je het detecteert op je systeem. Volg de handleiding over hoe het te doen op al je geïnfecteerde browsers. De toepassing kan toegevoegd worden aan Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Manuele verwijderingsinstructies voor EnjoyCoupon Deals

Het Controle Paneel gebruiken om de hoofdcomponenten van EnjoyCoupon Deals en installers te verwijderen

 1. Ga naar Controle Paneel. In Windows XP/Vista/7 open je Start -> Controle Paneel , Toevoegen/Verwijderen Programma’s of Verwijderen . In Windows 8 geef je Controle Paneel in, in het zoek vak the search box, zoek dan naar Programma verwijderen. Het kan zijn dat je moet bevestigen dat je de beheerder bent van deze pc in beide gevallen.
 2. Zoek naar EnjoyCoupon en /of gelijkaardige items in de programmalijst. Standaard, raad ik aan om Yontoo, WebCake, alles met “savings” of “coupon” gerelateerd te verwijderen. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan je een goed idee geven welke programma’s je hier ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit het Controle Paneel.

Het verwijderen van EnjoyCoupon Deals uit Internet Explorer

 1. Klik op het Tandwiel icoon->Beheer Add-ons.
 2. Ga naar Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd is aan EnjoyCoupon Deals en alle onbekende items die niet aangemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de Opties.

Het verwijderen van EnjoyCoupon Deals uit Firefox

 1. Open about:addons in het URL veld.
 2. Ga door naar Extensies en Addons lijst, verwijder alles wat gerelateerd is aan EnjoyCoupon en alle items die je niet herkent. Als je de extensie niet kent en het werd niet aangemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe heb je het waarschijnlijk niet nodig.
 3. Optioneel kan je, Firefox resetten: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie. Reset dan Firefox.

Het verwijderen van EnjoyCoupon Deals uit Chrome

 1. Open chrome://extensies in het url veld.
 2. Ga door naar de extensie lijst en verwijder de programma’s die je niet nodig hebt, zeker deze gelijkaardig aan EnjoyCoupon. Als je onzeker bent, kan je ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel, kan je chrome://settings in de URL bar openen, klik op Geavanceerde instellingen, scroll helemaal tot onderaan de lijst en klik op Reset browser instellingen.

OPMERKING:

 1. Als je een extensie gevonden hebt die niet verwijdert kan worden uit browser, moet het of verwijdert worden uit het Controle Paneel of met anti-malware programma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma deïnstalleerders (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools EnjoyCoupon Deals verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected EnjoyCoupon Deals files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

EnjoyCoupon Deals schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 15, 2016 11:36, maart 15, 2016 11:36
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *